Tuesday, March 24, 2009

.. Mintak Tolong Jap...

1st nak ucapkan selamat pengantin baru buat K.e & Zila.... Alhamdulillah selesai dh semuanya.. semoga kalian berbahagia selamanya.. amin...

Sue nak mintak Tolong dr semua kawan2.. sekiranya ada sesiapa yang tahu di mana lokasi kedai, restoren, hotel, food court, @ tempat makan yang menyediakan menu b'asakan ayam kampung... Kepada kawan2 yang tahu mintak sgt jasa baik korang bgtau sue kat mana tempat tue. Kalo dapat nama kedai & no tipon lg bagus.. Kalo xpon, sue nak tau dimana ada jual @ membekal ayam kampung.. Sangat berterima kasih di atas kerjasama anda semua.. sekian terima kasih..

Lokasi terutamanya Sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Pahang.. Kawan2 kt sini suka jalan2 cari makan kan? so please help me...

4 comments:

zool irfan said...

saya nak bg tau details pun tak tahu plak alamat yang tepat kat mana.ada 4 kedai makan ayam kampung yg saya tahu.
1. bandar tun razak, kat down town. selalu makan tgh hari kat situ
2.PNB darby park. food court dia kat bawah. tempat selesa ada air cond. waktu lunch je ada
3. taipan usj. ada satu kedai sederet ngan Kayu nasi kandar kalau tak silap. ni sampai malam di bukak.. kat area2 situ ada gak kedai jual ayam kampung frozen.
4.desa pandan restoran puteri ke apa ntah nama dia.. makanan padang indonesia.. best tapi mahal. seketol ayam rm5 ke rm7 gak. tapi sedap.ruang selesa dan pelayan2 dia cukup mengancam suar dalam saya.

SilverFerio said...

1. Restoran Hassan, Sek 7, BBBangi - aneka masakan ayam kampung. (kat Kg. Baru, KL)

2. Restoran Nasi Belauk, Sek 7, BBBangi - gulai ayam kampung.

Mem Aluya said...

Wah... sedapnya... terus teringin...

DoOrDie said...

berasaskan ayam kampung??kampung mana? heheheh...

yang saya tahu, kalau nak cr ayam kampung bukan ke kat chow kit tuh melambak sue? pasar tani kat melawati hari sabtu pun ada.

masakan wise ada satu kat ampang, dekat ngan galaxy building buat ayam penyek.

try la...

untuk kenduri eh?