Tuesday, April 7, 2009

..Stress..

Sekarang betol2 rasa nak nages!! xboleh tahan!

Dah ar xboleh tidor dh berapa hari! insomnia!!! Dah tu kerja banyak tp otak asik blur je.. Sekejap ok sekejap blur.. smpai ada org ckp aku drug sbp nampak aku mcm bhalusinasi.. NO!!! aku xambik drug!! Tensen sgt kerja banyak spoil this week!

Lain aku nak lain yg dia buat! Padahal aku dh bkali2 ckp aku suh buat payment monthly parking & cleaner allowance tapi dia g buat parking yg lima nam ringit tue!! Kang bila Bos aku mgamuk ckp bos aku xbtimbang rasa la itu la ini la.. Tapinya???? korang buat keja xbetol mmg la dia naik angin! Bosan kerja dgn org yg xpaham tugas sndiri!! uwaaaaa tensen sgt!!!!!!!!!!!! cam mana la insomnia aku nak baik nie??? aku stres! aku nak marah!! kerja banyak tp aku xboleh pk dgn baik!! otak aku jem sbp aku dh byk hari xtdor! badan aku sakit2.. aku letih sebenarnya!! aku nak tidor!! Tapi xboleh tidor... Apa aku nak buat?? makan ubat tidor sepapan? stress!!!!!

9 comments:

Mem Aluya said...

Wah.. trauma sangat nih... kena attend satu-satu lah... put priority mana satu nak deal dulu... otherwise you akan terus jadi zombie...

Take care :)

Dory said...

sue try minum susu panas.dulu susah nak tido, pastu minum susu panas trus boleh tido..

HambaMaya said...

hamba pun tengah zombie tak cukup tidoq jaga anak.. ngantuk sangap suma ada..

SitiNur said...

Yelah otak blur sebab xcukup tdo.

Su ada masa luangkan masa baca Quran,zikir..InsyaAllah stress nanti kurang..Rasa nak marah istigfar byk2..Masa nak tdo try baca buku..buku2 motivasi ke,keagamaan..Ct kalau susah nak tdo,Ct baca buku, apalagi kalau buku yg nak muhasabkan diri,adui iblis tu nak bagi kita ngantok saja..susah nak masuk..satu lagi sebelum tdo ambik wuduk..satu lagi pagi2 sebelum mula keja mulakan dgn Bismillah..Amalkan ok..

sue cipot said...

mem-- haha tu lah mem risau gak nie kang jd zombie lak!!

Dory-- oic.. kena cuba nie!!

Bro Hm - hehehe itu dh tngjawap bro.. nasib la xder anak muahhaha

Ct nur- Tq nur, akan sue praktikan tips2 nur nie.. tq again..

HambaMaya said...

hang bila nak langsung nie?

Zu said...

sue tak mo lah stress2 tak baik utk kesihatan tau....bila ko byk berfikir tu yg ko susah nak tidur.

Ko kena belajar lupakan perkara2 kat office bila ko dah balik rumah:D

░♥si lampu neon♥░ said...

suntik ko dgn morphine dua botol..hahahaha mesti tak bangun punye haha

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™