Thursday, February 5, 2009

..Kerja Budak yg bnama Sue..

Aktiviti budak yg bernama sue!!

23 hb januari - Ponteng keja sbp nak balik kg.. mood keja terus hilang

24 - 27 januari - bcuti2 mesia kat kg dgn aman damai

28 januari - Ponteng keja sbp antar ank buah p port klang (alasan kt bos migrain)

29 januari - Ponteng keja stelah dihasut oleh kak as.. muahaha p jalan2 ( alasan kt bos p HUKM ambik ubat migrain)

30 januari - dtg keja. smpa opis kol 10.30 am sbp lrt problem.. bukak blog + main games.. kol 4pm balik..

31 - 1 Februari - Cuti sabtu & ahad.. bgolek2 kat rumah

2 Februari - Bg idea kt bos supaya cuti sempena hari wilayah ( padahal keja kt petaling jaya) cuti lagiiiiiiiii

3 Februari - dtg keja kol 9.45am.. nak buat claims tp hati resah.. so main games je. kol 4pm balikkkkkkkk

4 Februari - Dtg keja kol 8.30 aiyooo baik nya budak nie.. bukak blog + games.. bosan balik jam 4pm..

5 Februari - Bkobar2 dtg nak siapkan claims.. Buat claims 10 minit dh siap.. bukak blog, komeng sana komeng sini, search sana, search sini. Tgk jam dh 2.16pm.. arghhh bosannya bila nak kol 4 ni nak balik laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Weh korang xder keja part time ke aku nak buat?? Stress ari2 dtg keja mcm ni je!!!

7 comments:

KitKet said...

cubit jugak budak neh. itu bukan kerja tu tapi kat paradise okay

sue cipot said...

hehehehe cubit2 manja je tau

Atan said...

kas ada keje utok awok...
jadi suriumah kas nok ke

SilverFerio said...

ba ha ya

NaD said...

uish..kalo camni ler gaya keje, haruslah ciknad angkut mixer ngn oven pi opis. wat kapkek. wakakakakakk..

sue cipot said...

atan-- nampok gayanye koi xleh la nk penohkan hajat awok tue, sbpnya koi ni dh kena booking separuh doh.. hehe

Baman-- yup betol! bahaya untuk kcergasan otak

Cik Nad-- tu lah seu pon tpkir jgk. kalo la Nad @ Wansu keja kt sini msti korng ambk tmpahan tnpa ragu2 kan..

Kakak Tiri said...

Ahahaha.. Cik NaD tu pikir bisnes jer. Oii... baju kawen dah siap ke? Heheheh.

Best jugak keje opis you ni Sue. Sok balik Akak nak apply kat situ lah. Kita sama-sama ngadap blog, pastu gelak guling sesama nak?