Tuesday, February 17, 2009

... Sue Lepaskan Semuanya...


Sue tau sue bukan yang terbaik untuk sesiapa.
Sue tau sue banyak kekurangan.

Sue dh penat bkorban untuk pihak lain
Tapi satu pon pgorbanan sue xdihargai malah di anggap myusahkan
Sue akur jika ada pihak yg masih xbpuas hati dgn sue

Cuma sue mintak 1..
Lepaskan sue pergi..
Jangan ikat sue lagi kalo khadiran sue langsung xbmakna

Sue dh biasa hidup sendiri dr dulu
Jd xder masalah untuk sue melaluinya sekali lg...
Hati sue dh tertutup..
Semua impian, harapan, peluang dh musnah

Sue lepaskan semua yg ada dlm hati sue
Cukupla apa yg terjadi
Pergilah jauh dr hidup sue
Anggaplah semua ni hanya ilusi

Sue doakan yg terbaik..
Carilah org lain yg mampu mbahagiakn
Sue dh penat & sue dh give up..

Biarlah sue hidup dgn dunia sue..
Sue dh xperlukan sesiapa dlm hati sue..
Sue dh buat kptusan untuk hidup sendiri

Sbp..

sue percaya

SePi Itu InDaH..

18 comments:

Dory said...

what happen? *hugs*

KitKet said...

adoi.. cam berat ajer ni.. think positive ok?

DoOrDie said...

sue....bawak bertenang...story slow2...

be taf girl!

sue cipot said...

Dory-- i just give up & tired

mamaket-- apa pon jd hdup plu diteruskan

Ck--- sue dh nekad & ini jalan tbaik..

Gee said...

Sue kenapa? hugs.. risau k.gee :(

sue cipot said...

Sue dh penat kak gee.. sue letih sgt

yaya|azura said...

alaaa sue .. tamo laa cenggini.. tabesh... huhuhuhu...
papepon, take care. kalau rasa nak pi makan aiskrim ajak yaya ek? hihihi...

*hugs*

sue cipot said...

Tq cik yaya.. sue nak makan aiskrim smbil tgk upin & ipin

Zu said...

sue apa kes...jgn la cam ni...susah hati aku baca entry ni.....

SitiNur said...

Sue awat ni? dah buat sbyg istikarah ka sblum buat keputusan ni. Istigfar banyak2 na.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Dari Surah Al-Baqarah:286 "Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya...

...so jgn mudah putus asa...mengeluh itu kata para setengah ulamak hampir di jatuhkan sebagai haram...

I may sound harsh...but u need to buckle up! Get up and face what ever it is....

Gee said...

Sue, ni nasihat akak.. berfikir dengan akal.. jgn sesekali dgn hati yg penuh amarah.. hugs

Pink Marie said...

sue tarik nafas panjang2 ok.

kalo kawen tak bahagia, lagi susah. situasi ni mcm kalo tak masuk mulut rimau masuk mulut buaya. so kena pilih la mana yg kurang sakitnye. huhu..

kawen.. bkn senang.. bukan nk tutup mulut org.. bkn nk gembirakan org.. bukan takot title andalusia..

allah s.w.t sentiasa bersamamu.

Mem Aluya said...

Oh kenapa adikku??

Sabar ya, Sue... hugs... hugs... hugs.

SilverFerio said...

katakan tidak sue...

NaD said...

Been there, done that. Ciknad faham ape sue rasa. sue kena kuat. berserah pada Allah. jangan ikut hati. InsyaAllah, tuhan akan tunjukkan jalan yg benar.

Cik LuLu said...

Berat ni tapi Sue, ada hikmah atas apa yg berlaku. Allah akan gantikan yang lebih baik, percayala..
Sue kena redha atas apa yang berlaku and let it go. The past is past.. teruskan mengorak langkah. Allah bersamamu!

zool irfan said...

emm.. nape ni sue,
jangan la sepi2. kami org kan ada..