Thursday, December 18, 2008

..Hot Chat..

Pagi td ada satu benda yg menarik kat Hot Chat di HotFm.. Hot Chat ari ni ttg Pandainya Berlakon.. bkn blakon yg ada pgarah & cut! tu tp ni ttg ssorg yg bijak putar alam a.k.a berlakon la. so ni antara pemangil2 yg menarik perhatian sue

Pemangil pertama (Wanita)
- sya dh bkawin almost 10 years, kami bkahwin ats dasar cinta. Tp smakin lama kami bkahwin stlah mnempuhi pelbagai rintgan dlm pkahwinan sya, sya mula rasa suami bkn lelaki yg sesuai dgn sya. tlalu byk bnda yg sya xboleh tahan dgn suami. shingga satu msa sya bkawan dgn org lain. yg lbh memahami diri sya. suami s'org yg xbolh dkritik, xboleh trima pdgan sya, & sring mrendah2kan smngat sya. skrg sya dh tawar hati. SAYA CUMA BTAHAN KRN ANAK.. Sya skrg blakon dpn fmily & suami dh setahun! HATI SAYA DAH TAWAR

Pemangil kedua (Lelaki)
- sya suami & bapa kpd 3 org anak. Sya ada hbgan luar tnpa pgthuan isteri dh hampir 2 thun. Satu hari kantoi sbp sya lupa nak buang bill beli brg. Jd isteri sya mgamuk sakan. sbp sblom ni dia ada tnya tp sya sllu mgelak. kali ni lakonan sya dh tamat. hasilnya dlm tpaksa sya jelaskan pd isteri wlaupon sya tau dia tluka. tp sya meyanyangi kedua2nya. SEGALA KPERLUAN ISTERI SYA XPERNAH ABAIKAN. JD apa SALAHNYA JIKA DIA BKONGSI KASIH..

Pemangil ke3 (Lelaki)
- Saya akan mnamatkan zaman bujang sya thun depan. Tp skrg hati sya xada pd tunang sya. sbp sya myintai org lain. namun hbgan tu xkan bjaya krn dia bkras xmahu mrampas kbhgian wanita lain (tunang )... skrg saya TERPAKSA BPURA2 BHAGIA & GEMBIRA DGN PSIAPAN KAWIN NI, SDGKAN HAKIKATNYA HATI SYA HANCUR..

Pemangil k4 (Lelaki)
- Kawan sya ni kawin 4. tp yg hebatnya keempat2 isterinya xtau pon mreka sling dimadukan.
ni trick tbaru dia malam2 pakai baju putih.

Fara : baju melayu putih? xkan ari2 p bnikah?

Pemangil tu : xlah dia ckp dia buat part time bawak teksi!! kena la pkai baju putih & boleh la tidor umah isteri muda..

hahahaha Ha korang2 pernah x duk dlm situasi dimana korang kena blakon untuk jaga hati @ jaga temberang korang? hahaha mesti xlena tidor kan? ye la takot kantoiiiiiiiiiii... huhu apa pon otak kena la ligat supaya xkantoi.. kuang2!!!

7 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

pemanggil keempat yang lawak gilerr! uwahahahahahhahahaaa...

sue cipot said...

tu lah sue gelak bdekah2 dlm lrt smpai sorng mak cik tu pdg sue smcm je.. sah2 dia pk sue gila.. tp lawak kan? xtahan nak gelak adoiii laaa

DoOrDie said...

alaaahaaaii...

macam3 kes seh1

aku la ros said...

hahahaha.. no komen..

HasraRazali said...

ya ya ya...hasra pn ada dgr hot chat pagi tadi..tp ada satu tu, org hntr sms...tak tahu la sue smpat dgr ke tak..

seorg lelaki yg dh berkawin, berkawin 4 okey..tp semua isteri2 dia tak tahu dia bermadu...dan dia tlah berlakon selama 12 TAHUN!! mak aii??

bila dgr ramai sgt suami yg pandai berlakon, rasa cm seram2 sejuk lak kan?

sue cipot said...

hahhaa sempat2 cik hazra, dgr jugak yg tue..

so moral of the story xyah kawin la..

Zu said...

dunia skrg mcm2 Sue....