Tuesday, December 30, 2008

.. Tensen Giler!!!..

Bile hujung tahun je ramai org buat keja mcm taik!!! semua ikot suke hati jer!!! yg penting dh jd xpenting, buat keja ala kadar je!! apa bezanya awal tahun, tgh tahun & akhir tahun??? xpaham betol lah!!! Bengang betol rasa!!

Asal hujung tahun je ambik cuti bramai2, dh tu ambik cuti lak xhingat!! kalo keja settle xkisah la nak ambik cuti smpai mati pon xder sape nak kisah!! ni keja blambak2 pastu ambik cuti xbgtau!! Bodo betol. Dah la buat keja xder sistem!! dia cuti sng lenang je bdangdut sakan!! kite yg pecah kepala pk mana nk cari dokument, mana nak cari bill, mana nak cari PRF.. kalo keja 1 opis xder lah aku kisah dgt. Ni laut china selatan memisahkan!!! xke haru biru tue?? adoiiiilaaaa pasal apa la aku kena deal dgn minah nie? sakit hati aku nie!!! tiap tahun pon buat keja mcm taik lah kau!!!

Bosan giler aku ari nie!! sakit hati makin btambah2 pulak rasanya!!! apa keja pon xboleh buat ari nie!! smua sbp badigol tu cuti. smua dokument yg aku hantar xtau dia letak kat mana. budak sana cari pon xtau. PA CEO aku ckp tempat dia mcm srang ular xtau mana dia letak dokument aku!! Boleh ker? mcm mana lah aku ni xnaik HANTUUUUUUUUU!!!!

6 comments:

Kakak Tiri said...

Cakap kat dia, "Kenak kawu paloy gilak?!"

Sabar Sue. Tulis surat komplen kat boss!!

NaD said...

sab-ba-ro!

cikika said...

mmg ceggitu la kot pangai2 makhluk halus yang ske nak curik2 tulang ni.saba le ye.

Saya, Aku dan Kamu said...

sarang ular? kasik bakar je tempat dia tu!!

amboi.. suka2 ati je ai tmbah nasik kt sini ekk... kekeke. sabar sue yer

Zu said...

aku pun mcm kena penyakit malas jerrr hujung2 tahun ni hehhehee:D peace

sue cipot said...

adoii laaa nk pengsan jap leh x? huhuhu