Friday, December 5, 2008

..Selamat ari Raya & Bcuti...

-err ni bunga apa ye? cantik suka tgk-

Oleh sbp hari last day bkerja, sue nak ambik ksempatan untuk mgucapkan "Selamat hari Raya Qurban" pd semua kawan2.. Pada yg akan pulang ke kampung semoga selamat pergi & pulang. Jua selamat bercuti pd semua kawan2.. Pd yg cuti sehari tu jgn la jeles adanya ye.. Nak bgtau jgk kasi jeles skit kat Cik Fzzy & Cik Rose. Sue akan bcuti start 5hb - 15 hb hahaha ai tamak haloba occay? so jumpa lepas cuti ek? will miss u all.. muuaahhhhhh2 huhu

Cam biasa la ari ni ari paling bahagia sedunia krn apa kawan2? sebaaaapppp ari ni ari Jumaaaatt yeyeyeye esok nak p bpoya2 yeyeyeye!!!! Ari ni rasa cm nak loncat2 je so happy lah ari nie.. Harap2 esok jua akn lebih happyyy lalalalala... mudah2an...

ok kawan2 cayang muncuk2 korang jaga diri baik2 tau? jgn nakal2 ek? jumpa lepas cuti nanti ye? miisssss uuuuuu alll muuuahhhhhh2

10 comments:

Gee said...

selamat bercuti sayang.. tk care.. slmt hari raya aidiladha :)

sue cipot said...

selamat hari raya jua buat kak gee cayang muncuk2.. muuahhh2 miss u la kak gee

aku la ros said...

keje best pe.. huhu..opisku syurgaku.. hehehe

NaD said...

selamat bercuti sue.. dan selamat hari raya aidiladha. take care..

cikika said...

selamat coti coti msia!!! n raye korban aidiladha!!

SilverFerio said...

selamat hari raya qurban... jgn main banjir :D

sw337un7ej4 said...

sue..samat ari raya kurban yer..tawun ni pat kampung tumbang baper ekor..?

jiwa kaco said...

jangan makan daging korban banyak sangat yek..

salam

Dory said...

selamat hari raye sue..

talikasutkayu said...

slamat ari raya........raya wa demammmm wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa