Friday, January 16, 2009

..Sapa Lg Nak Ckp Pompuan BODO??#$%@^*..

" kenapalah ek pompuan skrg semuanya bodo!"

"sorry" dh tkejut tp msh cntrol suara

"x.. i plik napa skrg pompuan makin lama bodo.." selamber je.

"What u meant by makin bodo?" suara dh separuh mjerit

"xder lah u all ni mudah sgt pcaya kt lelaki, dh la tu ada problem skit nk bunuh diri xke bodo tu? lahaiiii pmpuan2 ksian betol"

"u kerja kt mana & sbgai apa?"

"i keja kt telekom. sbgai technicion"

"ooo tu jer? emm kalo smua pompuan bodo napa ek u keja sbgai technicion & Dato Azlina yg jd menteri belia & sukan? emmm napa xu je ek?"

Terus dia diam xbkata apa pastu pura2 baca paper! Dasar xguna!!

"errr i rsa sbp u tlebih bijak maka u baca paper tbalik!"

"errkkk!!"

Mcm tu nak ckp pompuan bodo!! xLAYAK langsung! suke hati dia je nak ckp, main ikot sdp mulut dia je. xguna otak langsung! Harapkan muka je handsome tp otak kosong! eee nak je sue pijak2 perut mamat tue!! entah apa2. buat spoil jumaat org je!!

Siapa yg kluarkan fakta yg pompuan btindak guna nafsu & lelaki btindak mgunakan akal yg waras?? eee tolonglah!! nak muntah hijau tau x? Huh!!! 100% sue sangkal!! selagi bnama manusia xder nya boleh beza mcm tue! Kat luar tu blambak2 lelaki yg btindak guna nafsu xguna akal.. tp diaorg (lelaki) ni xsedar! Dsar EGO!!

Tu dlm tibi tu yg perompak2 tu saper? Lelaki kan? Yg sllu pecah amanah tu siapa? Lelaki kan? Yg merogol, mbunuh, liwat, potong , kerat tu siapa? Lelaki kan? Yg sumbang mahram tu siapa? Lelaki kan? Paling Keji yg rogol budak & bayi tu siapa? Lelaki kan? malah ada yg dh xlarat pon nak naik tangga!! Ha cm tu masih nk ckp ppuan btindak guna nafsu & xpikir? ooo sbp lelaki ni bijak & btindak dgn waras lah ek diaorg buat kerja2 cm tu ek? Huh!!!!

Sue bukan anti lelaki ok? Tp sue xstuju langsung dgn pendapat mamat poyo tu td!! apa hal lak nk ckp SEMUA POMPUAN BODO!!! kalo smua ppuan ni bodo dh lama mak dia greng dia tu masak kunyit sbp pikir dia tu ayam!!! eeee geram nya aku!! cm nak ketok kepala dia dgn lesung batu lah!!!

Bkn smua pompuan tu bodo & tak semua pon lelaki tu bijak!!

10 comments:

KitKet said...

satu lagi.. BUSH tu.. lelaki jugak kan?

sue cipot said...

ha Tepat!!!!!

Zu said...

mamat tu pun cakap tak ikut akal kan so skrg sapa bodowww bg tau ngan dia b4 cakap fikir dulu

Asz said...

mmm... entah2 mamat tu otak dia letak kat lutut kot ...;)

aNnE said...

70% of Uni in malaysia are female and sekarang dah kena ada specific nisbah tuk lelaki supaya tak semua Uni kena monopoli pempuan. Bukan tu je,nak dapat scholarship pon pompuan kena bersaing lagi2 sengit sedangkan lelaki leh dok santai lagi coz dorg mmg dah kena reserve specific number for them. Even in some places,grade lulus tuk lelaki n pompuan pon berbeza,which oviously grade lulus pompuan lagi tinggi la kena achieve,in addition dak laki santai lagi.. makin bodoh ke pompuan? lu pikir la sendiri..

SilverFerio said...

lelaki ini

HambaMaya said...

emosi nih... hehehe...

HambaMaya said...

"kalo smua ppuan ni bodo dh lama mak dia greng dia tu masak kunyit sbp pikir dia tu ayam!!! eeee geram nya aku!! cm nak ketok kepala dia dgn lesung batu lah!!!"

-lepas baca balik ada pulak ayat kelakar macam di atas.. boleh masuk raja lawak nih..heheheh

Adry said...

herrrmmm bodo tu lelaki tu... all in all pompuan lelaki sama jerr ada bodoh ada pandai....

sue cipot said...

hahhaa bro Hm ni sue lak yg tgelak.. bro mana pic ank buah baru sue nie? cepat lah letak dlm blog nak tgk!!!

Adry-- yups!!! yg tu sya skong!!