Friday, May 9, 2008

Apa aja ko bebel sue?

"adik ni dh kawen belom" aku diam je malas nk layan. penat la nk ajak borak2 lak

"keja kat sini ek? umah kat mana? sllu lah yer naik teksi?"
aku jeling jer kasi dia paham yg aku xder mood nak ckp

"umur bapa skrg ni? dah kawen?"
tnya lagi..myampahnya aku, aku kuarkan hp pura2 sibuk, seb baik le masa tu love asik msg aku then aku msg cik rose kasi no teksi hehehe if anything jd ros leh tau nak cari sapa. kat kl ni sapa pon xleh caya, takot aku.

kenapa ek sllu org suke borak dgn org yg dia xkenal? tnya lak soklan2 yg patot nyer jiran kat kg yg dah 20 thun jd jiran kite tu yg patot tnya.. entah la napa aku ni sombong @ aku ni xpandai bgaul dgn org. tp yg nyata aku xsuke ckp dgn org yg aku xkenai. entah aku xsuke. kalo dia tegur pon aku rasa mcm ada langau.. jahat kan aku? xmesra alam langsung

sllu kat rumah aku pon time2 balik keja dgn penat tu mmg xder mood nk bmesra2an dgn sapa2 tu yg aku sllu jalan mnonong je. malas lah nk mesorat tingkap. kdg2 aku geram dgn org laki yg duk mlepak kat kedai kat bwah blok umah aku tue, dah le waktu maghrib pastu sibuk lak nk tegur2 kite.. ee meluatnya!!! tu yg kdg2 kena sound dgn aku

"bang, pak iman duk mlaung dr td duk ajak p mesjid yg abg ni sihat sejahtera ni duk sibuk ngorat ank dara org.. xmalu ker?"

then abg tu ckp mak ai mulut dak ni, ok ler pas ni jalan sini wat cm sllu jgn bckp.. bukan apa xckp nk suh ckp sekali ckp mcm cili api kuar.. aku jalan mnonong je & abg tu leh lagik sengeh2.. eeee mmg aku meluat tahap gaban

3 comments:

SilverFerio said...

masa skolah dulu aku ngan kwn2 penah la usik sowang dak pompuan ni. dia budak baik, pakai tudung bulat besar. punya la dia tunduk, sekali dia langgar rumah api =))

sue cipot said...

hhahhaaaa jahat ko bro..mesti 8 bakul dia myumpah ko dlm hati dia hehehee

aku la ros said...

testing testing.. wahahaha