Thursday, May 29, 2008

MeraPu Jap

Sedih & gumbira bercampur dalam hati aku skrg nie.. sedih mesti ar sebap bos aku.. dr pagi aku col xdpt, sms xjawap, col umah maid bos ckp bos tarak.. semua family tarak.. pagi2 dh kuar bawak beg2 besar...uwaaaaaaaaa bos kemana dikau pergi? tingalkan daku kesedihan nie?

Pas ni kalo cnfom bos benti entah cm ne ar life job aku.. buat nye bos baru suh pakai seksi2? seket segalak cm ne? mek up sana sini, lipstik merah nyala uwaaaaaaaa tak snguup aku.. pastu dh xleh blogger cm biasa, dh xleh balik sesuke ati, dah xder geng kaw tim, dh xder geng makan2 pat hotel mgabiskn duet cmpany uwaaaaaaaaa my bos... dah xder geng menari cha2 time diner cmpny huhu best tol kenangan dgn bos.. mmg bos yg terbaik dlm hidup aku lah..

Gumbira lak coz aku rasa aku dh tau siapa yg ada dlm hati aku, aku always doa mintak ptunjuk segalak mmg ar xmimpi muke sesapa pon tp hati aku makin syg pat dia, ingatan aku makin kukuh pat dia, skrg dh pandai rindu2 pat dia hahahhahaa cam lawak je sue merindu.. Tp serius aku dh mule kasi hint pat family yg aku dh ada jantung hati hahahhahaa.. jiwang la pulak..
hope akan kekal selamanya. aku dh malas nk bercinta nak start dr awal, bosan lah.. kalo xjd gak yg ni aku tutup kamus bab kawen nk kunci & campak ank kunci dlm laut.. huhuhu

p/s: walau kat mana Bos berada aku ttp doa Bos selamat dunia & akhirat. Jasa Bos pat aku hanya Allah yg mampu membalasnya.. muga2 Bos dipermudahkan segala urusan dunia & akhirat.. amin.. aku sayang bangat sama bos & family

3 comments:

HambaMaya said...

yang mana satu di hatimu nih? hehehe... si tulip atau si penari cha cha? hehehehe...

sue cipot said...

hahhahaa weh bro partner cha2 sue Bos cayang sue tu lah.. huhuhuhu kena sebat dgn wife dia kan sia2 jer

SilverFerio said...

baik boss...
semoga Allat Ta'ala panjangkan umur boss, murahkan rezeki boss...