Thursday, May 8, 2008

sayang.. sayang... ahakssss sayang bangat sama korang semua

sue pon suke duk sini,
sebenarnya bukan tempat ni yg best tp sebap korang semua yg best
sue best sbp sue jumpa kawan2 yg best mcm korang semua

betoi ckp kak zee tu kdg2 entry punye lah skima & serius sekali baca komen aduss mak nak pengsan gelak.. siap guling2 lagik.. dasat toi korang semua nie..
korang lgik indah dari pelangi bagi sue lah.. sbp korang menceriakn sue
terima sue yg sengal & haru biru ni jadi kawan.. tq ek korang..
ahakkksss sudi gak ek korang kawan dgn budak sengal nie.. wehuuuuuuu

kawan2 ni mcm2 kan? kalo kite kawan dgn org yg sama dgn sikap kite je bila otak nk bkembang kan? sue suke kawan dgn korang... meriah macam- macam ada
ada yg garang tp ttp control ayu gitu, ada tukang masak, pak silat, minah shopping, semua lah ada... snok kenal mcm2 org ni. mcm2 ragam ada, byk benda yg sue belajar dr korang

hurmm lg satu kalo lah sue ada buat silap korang tegur je, jgn segan2 ek? sue terima semua teguran korang dengan hati yg lapang sbp korang sebahagian dr hidup sue skrg nie, sejujurnya syukur sgt masuk dlm kelompok kasih sayang korang nie.. walau pon ada yg xjumpa tp rasa dekat sgt dihati nie.. malah xketerlaluan jika sue katakan sue rasa korang lebih mempegaruhi khidupan, kgembiraan sue kat luar.. sue tol2 happy dgn korang semua..

semoga ikatan kite terus terjalin.. mudah2an..amin.....

6 comments:

Gee said...

Sue: semoga ikatan kite terus terjalin.. mudah2an..amin.....

k.gee: ameeennnnn

Mediocre Loner said...

nak kenal mesra gan yang garang tapi ttp control ayu tu...dia pakai remote control kot...LOL

HambaMaya said...

insya Allah.. hehehe...

SilverFerio said...

sue... bila nak buat makan2 utk kwn2 hang nih... murah rezeki tau

sue cipot said...

KZ- mudah2an kak
mummy mok -- lol org tu akak ler..
Bro Hambamaya-- bila nk kaleh sama2 nie?
Man-- Hang tu utang sate kajang dgn aku.....hahahaha

sign said...

hehehe....