Thursday, May 22, 2008

merapu meraban


Minggu ni cm cacar marba skit, byk sgt program aku smpai aku xckup rehat.. makan pon xlalu kalo dh penat cm nie, tp yg herannya napa aku xkurus2 hahahaha.. heran bin ajaib aku, makin bulat lg ada ar.. arghh lantak lah janji aku sihat..

Bukan tu yg aku nak citer pagi2 nie aku just nk merapu jap sblom aku mula keja, maklumlah dh smnggu cuti byk keja yg btngguh. esok aku nak balik kg lg. tp kejap je just settle hal bisnes skit dgn akak aku & smbut besday bestfriend aku pada 25 may nie yg ke 24 huhuhu tua dh kawan aku tue..

kdg2 sukar buat org faham kite kan? napa ek? tu yg kdg2 aku mjauh dr semua org. bukan aku benci @ aku myampah tp aku nak elak pgaduhan, malas nak pok pek pok pek bosan lah.. smlm abg aku ckp aku ni suke sgt lari dr mslh, skit2 malas nk pk, sikit2 lantak ar, sikit2 bosan, abg aku ckp aku kena berani mhadapi cabaran baru org xbuat suke2 pat aku huhuu.. aku bukan apa nanti byk serabut aku sakit kepala. aku xtau nak settle.. pening2.. aku xmo pening2

Tu sbp aku xmo kawan ramai2 serabut. ckuplah yg ada je, malas nk serabut2 huhuhu kang makin ramai kawan makin byk lak karenah aku nk hadapi, malas aku serabut ar huuhuuhuhu skrg dh enjoy per..

K lah mals nak ngarut byk2 aku nak smbung keja sat.. settle keja aku p jalan2 kat blog hang pa semua.. tata...


pa pun pada Love aku.. miss u so much hahahhahahaa

4 comments:

HambaMaya said...

si sue nipun kena gi kursus cara berkawan gak ni gee..

sue cipot said...

huhuhuhu perlu ker bro?
adesss siap ada kursus ek?
sue nk p kursus cara2 mnangani stress ada x? huuhuhuhuu

ngomel@n fizzzy said...

sue aku tak berapa faham (almaklumlah aku kan mengantuk..haha).

Biasalah kita berkawan kene contras dr diri sendiri (ko pun tahu kan, betapa banyak cakapnya cik fz..wakakakaka)

sue cipot said...

huhuhu fiz ko byk ckp tp xmyakitkan hati pon.. ko byk ckp xmyusahkan hidup org @ x merosakkan hbgn org pon.. aku suke cara ko.. dlm kawan2 chat ko antara kawan yg byk aku mintak pndpat & kongsi pdgan.. tq fz sudi kawan dgn aku