Wednesday, May 28, 2008

Bos..Nak G Mana???


napa dengan bos aku ek? dia nampak muram je.. sllu dia xserius dgn aku tp sejak 2,3 menjak ni dia diam je. ckp pon xbyk cam selalu.. risau aku dgn bos aku nie

Ni pagi td dia dtg mintak borang cuti, dia just sain je tp xtulis date pon.. b4 this dia dh isi borang cuti 1 week untuk cuti sekolah, ni ari dia pangei aku masuk mgadap dia then mintak segala form yg perlu disain pd 20 hb setiap bulan.. uiksss napa bos aku nie? mana dia nak pergi?

Td dia mintak aku copy dia nyer pasport antarabangsa.. smbil2 dia isi borang kenaikan gaji aku, dia nasihat aku.. tp kali ni xmcm sblom ni.. dia ckp suh aku sambung belajar walaupon aku dh kawen nanti, jgn mharap sgt kat lelaki, kena belajar hidup bdikari.. sedih lak aku rasa ari nie.. napa ni bos? apa yg xkena ni bos? bgtau ler aku ni.. aku sedih ni bos..

Bos ckp dia mgkin xder smpai bulan 06 ni, nak tgk peluang baru.. hurmm ni bermakna bos aku nk benti ker? CEO suh dia p sarawak pon dia xmo.. bos gaduh dgn CEO ker bos? CEO aku tu kawan baik bos.. apa CEO buat kat bos nie? bos citer lah kat aku bos.. Project kat Paluh tu kan bos punyer & napa bos xmo join diaorng p lawat site project tu bos? Bos kecik ati dgn diaorg ek bos?

Bos kasi aku kunci keta HONda City DSI dia kat aku, dia ckp suh aku guna p keja & balik kg, dia kasi aku card shell dia, dia kasi aku no pin prepaid dia, Bos jgn ar buat aku mcm ni bos.. uwaaaaaaa Bos aku sedih nie.. aku nages teresak2 depan bos td sbp aku rasa cm Bos nak g jauh dr aku.. mana boleh.. Bos kite kan sama2 naikkan office ni Bos xsyg aku ker bos? Kan bos ckp aku ni budak pembawak rezeki kat BOs.. jd Bos xleh tnggal aku bos.. uwaaaaaaaaaaa Bossssss

Ya Allah jgn ler kasi bos tnggal aku.. kalo Bos xder sapa yg back up aku kalo org buli aku, selama ni semua org xberani dgn aku sbp power bos..kalo bos xder cam mana? Bos xkesian kat aku ker bos? aku xmo keja kat sini kalo bos xder..aku xmo bos lain.. aku nak jaga bos jer sbp bos cm bapak aku, bos baik dgn aku, family bos, anak2 bos smua buat aku cm family bos..

Ya Allah sedihnya aku hari nie.. Love aku sedih ni.. Abg Nuar aku mati kutu nie.. Napa dgn bos aku?? mana bos nak pergi?? sapa buat Bos kecik hati nie?? uwaaaaaaaaaaaaa Bosssssssssss

Bos dh balik.. dia ckp dh anak dara xelok nages2.. Bos ckp aku cute bile nages tp jgn nages sllu.. ada byk lagik bnda pntng yg mmerlukan airmata aku.. uwaaaaaaa aku nages lg kuat.. Bos suh aku jaga dri baik2.. Bos ckp dia syg aku cam dia syg anak2 dia.. kalo Bos syg aku napa bos tnggal aku?? Bos senyum je dia ckp satu masa aku akn paham apa yg dia buat skrg nie.. xsemua yg kite sayang akan selamanya milik kite.. uwaaaaaaaa Bos ckp apa nie??

6 comments:

HambaMaya said...

kalau dia dapat peluang lagi baik, apa salahnya dia pergi.. kan lagi elok untuk dia.. better think it that way..

KitKet said...

i feel u sistah.. coz we are in the same situation! waaaa :'(

Si Tukang Karut said...

ermmm sedih juga...yelah kami org perempuan nih mudah terasa kan?...lelaki depa tak dulik apa pun terjadi...tingat gak dulu mak berada di situasi yang sama...

aku la ros said...

errmm.. sedih ...tp kalau dia ada peluang leboh baik better let him go la.. redha jer la..

sue cipot said...

entah ar berat hati ni nk lepas..
dah serasi sgt dgn Bos ni,
nnti kalo dpt bos lain entah mcm mana gayanya sue pon xtau..

Hanamichi_Sakuragi said...

sue kesian ko....tp bos u pergi pon mesti ada sebab kan....tak pa la bukan tak boleh contact pon kalau da jauh......