Tuesday, June 17, 2008

.. Kite Nak Jugak xkire...


Chantek kan? nnti satu dulang kite nak yang ni ek? ganti dgn kek muleh x? kite xmakan kek so apa kata u tukar dgn cupcake ni?? adil kan? yang ni kite suke bangatttttttttt... heheehe

Tapi kan kite nak semua dulang ada shinchan.. mana u nak cari itu bkn mslah kite tau? kite nak jugak shinchan.. u xnak letak bunga2 segalak pon xper jnji u letak shinchan pat situ.. u jgn ckp xder coz rumah kite ada byk shinchan cumil2..haip2 jgn ckp nk pinjam pulak.. u ikhtiar jugak tau?? cayang bangattttttttttttt kat u... hehehehee

13 comments:

game gambling online lottery said...

that doesn't happen everyday. wish you all the best.

gambling online said...

Well, all I can say is. Im hungry.

fizzzy said...

uikss!!! lottery??

ala shin chan tak lawo ar..but rasanya cupcake lagi murah dan cantek utk dibuat hantaRAN!!

sue cipot said...

anak antu mana lak nie? aduhaiii ambik anak toyol ni.. awat kasi lepas kandang nie???

sue cipot said...

fizzzz... xlawo tu tp i suke u.. hikhikhik.... nak jugak yang ada shinchannnnn

aku la ros said...
This comment has been removed by the author.
aku la ros said...
This comment has been removed by the author.
aku la ros said...

i terer tau wat cupcake.. huhuhu.. rasa mcm mau buat lagi jer... oooppsss.. now tgah blajar hias kek hehehehe... tgok aarr.. mungkin dis week blaja sendiri.. hik hik hik

sue cipot said...

sapa yg remove coment tue? xpaham la

Si Tukang Karut said...

hahahahha cup cake nih mmg best sgt...besday ateha mmg ateha dpt besday kek ini...dari kakak sepupunya berperisa chocolate gan strawberry-beri...mengiler yang tua nak cekup...budak2 ngangah sebab ada 30 bijik jerr LOL sib baik ada spare cake chocolate lain...

Warnawanie said...

mcm kenal jerk cupcakes lam gambor tu hehehe... pembuat cupcakes itu kawan saya laa... hahaha...

nak tolong promote skit :
http://heycupcakes.fotopages.com

sekian, dari bilik pengiklanan...

Gee said...

wahh bestnya.. erkk best tgk lah.. k.gee tak suka makan pown.. huhuhuh

p/s:kalau Sue antor yg ni kan k.gee nak jd sedara belah lelaki boleh tak? hihihih nanti dapat seketul :))

sue cipot said...

hahahaha... buleh2 kak gee.. kak gee nyer hal no problem lah.. tpi kan yg ni sue mintak suh dia kasi sue kahakahakah kak gee tgk je ek? nyum... nyum...