Wednesday, June 25, 2008

...Stress Melanda....


Adusss pening kepala sgt2 skrg nie.. mcm2 nak pikir & nak buat... mcm xckup tgn lak nak buat smua keja dlm masa yg singkat nie.. nasib lah love xpaksa2 @ desak2 aku.. tq Love.. kalo x mau sewel aku skrg nie..
Happy for wanie dh siap p test baju lg, siap borong kain adussss bestnyaaa... hope the best untuk wanie.. semoga smua bjalan sperti yg dirancang... insya allah
Zue lak dh selamat diijabkabul. alhamdulillh.. semoga bkekalan selamanya.. habis dh sibuk zue pasni cume sibuk uruskan khidupan baru je lah.. xper lah xpyh pening2 pasal kawen dh kan? ssh kan zue nak kawen ni? patot ar byk org xkawen.. ssh giler.. byk sgt bnda nk kena siapkan.. uwaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh mbuatkan aku tensen & stress yg amats sgt lor..
Aku ngat smtara ada 4 bulan ni aku akn siapkan apa yg patot then aku p lari p bcuti kejap.. stress sgt aku rasa. jem kepala otak aku nie, bdebar nk tempuh alam baru pon dh satu hal, aduhaiiii boleh ker aku nie? naik takot lak aku.. nnti nk duk satu umah dgn org yg xmembesar dgn aku, mcm mana ek? dh le aku sllu gaduh kalo dk satu umah alamatnya lari le jiran sblh umah hehehehehe...
Apa pon aku hope yg terbaik.. semoga Allah merahmati aku & dia.. semoga Allah permudahkan segala urusan kami..aminnn
pesan ayah:
"Kawen tu untuk menghalalkn apa yg haram bukan nk membebankan mana2 pihak.. Buatlah sekadar yg mampu, "

10 comments:

KitKet said...

jangan stress sangat.. xsemesti berhabis berjuta ringgit untuk kenduri kawen menjaminkan kebahagiaan sampai ke mati..kan? so take it easy.

aku la ros said...

buat la sebaik mungkin.. manage masa tu dengan sebaiknya.. tak yah la pening2 segalak.. jgn membazir udah..

nak kumpul duit ni..bulan 10 ramai lak yang kawen..

hehehehe

sue cipot said...

sue cuba buat sehabis baik.. terima kasih smua..

Gee said...

tak yahlah nak membazir2 sgt Sue.. ala kadar je yg penting masa dah jd suami isteri tu sok.. hati makin byk yg kena jaga tu lg susah tau.. dugaan2 paling byk 1-2 tahun pertama tau.. dah lama2 dugaan lain pulak.. suma tu kenalah guna akal.. kitorang yg dah lama kawin pun kalau tak gaduh pun ada dugaan lain tau.. :)

Warnawanie said...

cool sue~!!
hadapi dgn penuh ketenangan dan senyuman... hehehe

sempat laa, wanie pun ada masa 4bulan jer nk prepare... tolak bulan pose.. dah tinggal 3 bulan..

kalau sue nk buat kad kawen, wanie boleh buatkan dengan design n printing dgn harga murah... bile2 senang, meh ler dtg jumpe wanie, leh tgk sample.. hehe. wanie buat sendiri jer kad kawen, jimat!

~ beaber ~ said...

hew hew hew

sowang love

sowang honey ...

walau wehhhh gila kentang ahhhh !!!....

hew hew hew

congrats jer lewww to all of u soma soma...

tamo wat blog pasal ken ken neh...

tunggu siap jer neh nanti ... hew hew hew ...

26/7 ... tungguuuuuuuuuuu

Si Tukang Karut said...

hahaha takpe semua akan okay jerr...tgk mak nih gelak-gelak jerr...

jgn takut pepe pun..sebenarnya duduk gan kawan lagi gerun dari duduk gan suami...

orang yang sayang kita takkan mungkin kasari atau menyakitkan hati kita...men are nice people too...

mami teringat masa mula-mula jumpa sue gan si pujaan hati...mami adalah sebut...tak silap...kalau seorang lelaki tu dengan begitu cepat mempelawa kita ke rumah org tua nya...maknanya beliau itu seorang yang jujur dan bertangung jawab atau seorang yang sgt iklhas...ingat tak?

...hehehe selamat menempuh alam kebahagian mommi doakan buat sue tersayang

sue cipot said...

kak zee-- Harap2 sue mampu hadapi dugaan tue..

wanie-- menarik jugak tue.. sue pon tgh pk pasal kad kawen nie..

bro beaber--- 26/7 uiksss ada apa tue? nak jemput mkn nasi minyak ker? lalalala

mummy mok-- a'ah kami bdua ingat sgt kat kata2 mummy tue.. alhamdulillah stkat ni dia buat sue cm puteri raja wlaupon sue bkn ank raja.. syukurlah..

Hanamichi_Sakuragi said...

sue besttt kan bila d manjakan hehehehe...tak lama turn ko akan tiba jua

sue cipot said...

hahahaha pengantin baru ckp best ek? hahahhahaaa apa yg best tue zue? citer skit kasi aku truja skit nak kawen hahaha