Thursday, June 19, 2008

..Sedih Bangat....

Smlm sedih sgt2.. akhirnya sue khilangan jugak dia yg sue sayang... penat sue jaga dia, bawak jalan2, kasi mandi, manjakan dia tup2 dia pergi tanpa pesan.. yg sue tkilan sgt 3 mggu sblom kmatian dia, dia dh xnak makan, sue xtau apa yg dia kecik hati sgt kat sue.. puas sue pujuk dia xlayan pon.. sue main2 dgn dia pon dia buat bongok je, buat muka toye je pandang sue..

Rasanya dia marah sbp sue tnggal dia kot, sllu sue bawak je sue p mana pon tp ada satu ari tu sue tnggal kat member umah. dh ler tu member umah try nk mandikan dia tp dia mgeliat so member sue tkejut terus tcampak dia.. start dr ari tu dia kecik hati dgn sue makan pon xnak... sedihnyaaaaaa.... sue mintak maaf.. xder niat pon nk tnggal tu ari tp sue nak cpt tu ari xsempat nk bawak... uwaaaaaaaaaaaaaa

ni masa mula2 beli.. sepasang 1 jantan 1 betina.. cumil sgt.. nakal lak tue.. ari2 gaduh.. dh ler suke hem2 kat depan kitaorg. eeee xmalu langsung. pantang ada masa mesti jantan tu panjat blkng betina tu.. risau sue kang mgandung belom waktu.. tp nasib baik xjadi mgandung...


Bgun pagi smlm masa nk kasi dia makan tu sue tgk yg betina ni dh tlentang.. sue usik2 dia diam je, mula2 nk buat cpr tp xjadi sbp sue tgk dia dh mati.. uwaaaaaaaaaaa sedih sgt.. sue rasa dia mesti mati sbp menahan derita dgn si jantan tue.. mau xnyer asik hem2 jer.. xlarat la dia.. dh ar yg jantan tu besar.. dia kecik je.. xtau napa dia xbesar2.. yg jantan tu je besar..

Ha padan muke ko, duk ler sorang2.. sue kasi awek dia lenjan smpai mati awek tue.. senget betol.. ngorat xda skill langsung.. teruk betol lah.. sapa lah bapak dia nie.. rakus betol.. skrg xnak kasi partner baru kat dia.. duk le sorang2.. ada geng ko buli smpai mati.. dia ni mmg kaki kura2 pembuli tau.. kdg2 betina tu duk atas jmbatan dia sengaja je lalu bawah jambatan tu, pdhal mana muat dia nk lalu kat situ tp dia lalu jugak..sudahnya jambatan tu roboh lah & betina tu lak guling2 jatuh dlm air.. jahat betol..
Tu belom kire time makan lg, dia jrg nk mkn tempat dia.. dia nk jugak brebut dgn yg betina tu.. smpai tensen member tue majok xmo makan.. duk tepi pokok kelapa.. member tu duk diam2 si jantan tu dtg nak lalu kat situ. mana muat!!! dia lalu jugak panjat yg betina tu then dia duk atas betina tu diam2.. smpai tkial2 betina tu nak lari.. gaknya mesti semput kan?? sian diaaaaa
Tu ari betina tu duk atas dia, mula2 ok jer dia bawak jalan2 dia gerak slow2.. pastu gaknya idea jahat dia mai dia jalan laju2 langar jambatan apa lg tgolek lah yg betina tu..jahat sgt dia... skrg dh mati dh betina tue.. monyok je dia mlm td.. sian jugak tp sapa suh nakal sgt.. biar dia....
Jenazah yg betina tu sue dh tanam, mula2 nak buang dlm tong smpah je tp pk2 baik tanam mana lah tau kot2 jd pohon bringin ke, xpon jd pohon emas ke... kayo mak cik hehhehehee.. selamat tidor kura2 betina.. jgn sedih2.. nnti mummy balas pbuatan si jantan tu ek?... papai.. mmuuahhhh2..


3 comments:

Si Tukang Karut said...

sue awat di mandikan...mende ala nih tak yah amndi lah sue...dulu mami bela...cuma tukar air jerr...kami kasi kangkong dah besar badak..kami elpas kan kat kolam..besar sgt dah...koat makan...heheheheheh sunnguh sadist...

Si Tukang Karut said...

alamak byk spelling mistake ..mami on drugs kot...melilau mata...LOL

KitKet said...

haa.. bela lah penyu ni nanti dia besar macam kat bulatan kat Kuala Terengganu tu..