Thursday, June 12, 2008

...YUYAYUYA...

3 gadis bersama barang tajaan.. yg tengah dh berpunya ek.. yg kiri & kanan tu masih single mingle.. huhuhuhu


ha ni geng jejaka jambu.. semua encem2 bangat.. silalh pilih yg mana satu idaman kalbu..

ni namanya gaya bebas vs kuak lentang..

ala2 cumil nyer ank dara sapa nie, ha pd yg berkenan sila hantar borang ek? jgn malu2

Tok Ketua Bersama Penaja yg diimport dr jauh.. Encik Nabil my Superhero

terima kasih pada encik nabil krn menaja beg ni.. Pssstt encik nabil ada jawatan ksong x kat sana? nak p sana ler.. jd tukang lap cermin pon xper.

cik yana: tok cumil x kalo cik yana posing mcm ni?
Tok Ketua : kalo dh ank buah tok xcute pon jd cute hohohoho (gelak org kaya)

apa yg best sgt tu cik yana, tok ketua pon bukan baik khusuk lagik tue.. serius smcm je..

bersurai dah.. peyut dh kenyang maka apa lagik balik tidor huhuhu.. pada semua semoga jumpa lgik.. best giler smlm..

Kalau penuh Sumu di ladang,
Boleh saya menumpang mandi,
kalau masih umurku panjang,
kan ku sayang dirimu smpai mati...






14 comments:

Warnawanie said...

yeah... finally.. dapat jumpe the real korang...

1st time jumpe sue, ros, is n comot.. ehehehe.. seronot bangat~!!next time kite hoyeh2 lagi...

korang semua mmg rawk~!! I loikkkee

fizzzy said...

mmg rawk!!

(dlm hati sedih tak dapat join)

sue cipot said...

sue pon 1st time gak jumpa semau org b4 this pnh jumpa is, ros, sis lela jer.. tok tu sllu tsrempak kat putra station jer.. tu pon btegur sapa gitu jer.. smlm baru dpt borak sakan... hehehe

-me- said...

nnt leh wat plan utk jumpa2 lagi.. insyaAllah.. :))

Adzra a.k.a DoOrDie said...

Huuwaaaaaa!!!!

Bunyik mercun berdentam dentum
Sungguh jeles hati Cik Kuntum!

Rajap said...

owh... semua dh jumpa eks.. aku jer tak jumpa korang lagi kan.. muahahahahah.. so sorry la tak dpt join.. ada aral melintang..

mcm best lak..

utk nabil.. mana aku punya beg?????

zool irfan said...

huh.. memang best r..

KitKet said...

laila muka fotogenic.. cantik ajer dlm gambar

sue cipot said...

best.. korang la penyebab jd best tue.. gamat jdnya hahaha pas ni hope leh jumpa lg.. snok bangat seh..

mamaket smlm nk tgk mamaket lama2 tp segan.. sungguh jelita lah mamaket...

Tok Ketua said...

ala sue.. sue tgk je lama2.. mamaket xde halnye.. bila lama2 sue tgk nanti mamaket akan kibarkan rambut seperti dlm iklan syampoo... huhhuhuuh

sue cipot said...

tok nnti org ingat kite wat press cnfrnce lak pat situ.. dh ler masa kak lela kasi ucapan tu lip lap lip lap kamera kini kanan..smpai mustapa kamal lalu pon xder yg heran huhuhu aura kak lela...
tu lom mamaket kibarkan rambut lg huhuhuhu

KitKet said...

haa? mustapa kamal ada lalu ker semalam?

jgn lah cakap begitu.. kembang eko mamaket ni nanti. habis luruh misai kuceng.. hahah

si tupai belang tu pon manis apa? nampak macam dah ada 6 packet kat pewut ajer.. hawhawhaw

Hanamichi_Sakuragi said...

hahahhahhaha...lucu la korang ni.....jeles sehhh

Kakak Tiri said...

Best kan. Thank you ols kerana menjadikan ianya acara bebas yang khellas gitew!