Thursday, June 26, 2008

..Sedih Bro Hambamaya dh Hilang..

Mana bro Hambamaya pergi ek? risau lah kat dia.. xsedap ati lak.. sllu kalo dia sibuk mcm mana pon dia stay jugak bgtau kite yg dia sibuk.. ni diam je dia.. myesal tu ari xmintak no tpon dgn bro hambamaya...sedih lah mana dia pergi???

Ada sapa2 x yg tau no tipon bro Hambamaya, lau ada try ar col dia nak tau kdaan dia.. kalo dia sihat xperlah... next week sue balik kuantan mcm nak p kat apkk ek tempat keja bro Hambamaya tue? hurmmm xsedap hati betul nie..

Selalu bro Hambamaya sllu bg sue nasihat, pandangan, suka kawan dgn dia.. dia btindak mcm s'org abang pada adiknya.. but now dia dh menyepi sedih la.. tiber2 jer dia hilang.. xder berita. mana lah dia pergi...

harap2 dia cuma sibuk je, ya Allah selamatkan lah bro Hambamaya & keluarganya, panjangkanlah umur mereka, amin...

6 comments:

aku la ros said...

Amin..

aku pown tertanya mana dia pegi..

Gee said...

ameennn doa Sue itu.. hmm.. kalau balik kuantan tu cubalah Sue cari dia.. mushkil jugak nih mana dia ilang.. takut lah jugak kan kot2 dia terkunci dlm time machine ke apa.. huhuhuh naya je..

KitKet said...

itulah nyer.. ke dia out station tapi mustahil pulak xdapat nak online bagitau..

Kakak Tiri said...

Kena abduct alien kot??

Hanamichi_Sakuragi said...

jahat tau kakak tiri.....hairan kan Bro HM menghilang...semoga dia sentiasa d lindungi

zool irfan said...

PC dia kena virus tu..