Wednesday, November 19, 2008

..Meh Legakan Stress Korang..

Hanya amik masa 7 minit untuk buat
senaman ringan ini..ikut la arahan ni betul2...


ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni...
untuk melegakan bahu dan leher..


wa..wa.. aaa


gerak kekanan kemudian ke kiri..


gerak ke kiri kemudian ke kanan


ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..


tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..


dah tu buat gerakan tangan dan badan...
buat macam happy aje..


kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...
buat macam takde masaalah...


buat secara aggresive pula...
jangan peduli apa orang lain kata..


hilangkan semua stress..


pusingkan kepala...


tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak...


akhir sekali
buat joget kucing..

9 comments:

NaD said...

hahahhaa ai suker part melegakan bahu tuhh.. nak prektis jap.

sue cipot said...

hahahaha cam nak pengsan tau masa jumpa benda nie.. adoiii lawak sungguh.. sue suka yg senaman yg buat mcm xder apa2 msalah.. hahahaha cute

Asz said...

sue ... joget kucin camne?? tak penah dengar pon ... ajar sket ... :)

aNnE^wHaTeVeR said...

comel je..ngah stress gak ni but cam tak berkesan je..uhuhu

Zu said...

comel la sue joget kucen tu hehehe

sue cipot said...

hehehehe...
comei kan??

Dory said...

mmg tgh stress ni.. boleh try! haha

HasraRazali said...

comey sugguh icon2 itu

SilverFerio said...

mana ilang stress ball dalam keta aku nih... dah lama tak nampak :-?