Sunday, November 2, 2008

...Tak Terkata..

Hurmmm apa la nasib ari ni, dh la lapar lom mkn. Td sue kire duit untuk today dh short lak RM40+++.. sbp td sue pasan duit note Rm10 ada 5 keping. Tup2 ni ada 1 keping je!! nak marah pon ada, sedih pon ada, geram pon ada.. marah sbp kite dh buat baik tp balas taik lak, sedih sbp sia2 je sue beria ikhlas hati tlg hasilnya???, geram sbp byk keja lak mlm ni nk close acct, nk kena kira short baper, nak tolak la apa la ee byk keja lah plak jdinya!!!!

SABARLAH SUE...

10 comments:

aNnE^wHaTeVeR said...

kejam!

sue cipot said...

kesok ati sue ari ni...

Kakak Tiri said...

Cane boleh shot???!!!

Sue tak gi kenuri Tok ke? Yang ni kenuri sempoy jer ni. Tapi pasti best!! Hehehe.

sue cipot said...

hahhahaha akak..
pasti sungguh tu kak..
lawak la
yg ku harapkan ampes yg ku dpt

blog BeliBuy said...

nie hilang ke..ade org yg amik nie....

sapekah insan yang teringin nak jadi pendek n botak tue ek (aka toyol)

SilverFerio said...

sedekah amal jariah je la :D

Saya, Aku dan Kamu said...

alahai.. xpe lah sue. nanti adalah rezeki lebih yg akan dtg tu nanti. sa ba ro deh! :)

Zu said...

ujian:D

HambaMaya said...

releks sue.. tahan jer lah..

Warnawanie said...

sabarlaa sue...

nanti wanie belikan baju tido...

ngiahahahaaa