Thursday, November 6, 2008

..Modow giler..

Hangin betol sue dgn budak opis depan tu! Bodo myusahkan org!! eee sakit hati sgt2!! mcm nak bakar jer dia hidup2!! Modow!!!

Dia nk dtg scan kt opis sue, then sue ckp lah scan xleh guna sbp smlm baru format pc, sekali budak it tu lupe nak install scan to skali. So sue xpandai nk install direct terus ke pc sue, bos, & manager so ari ni xleh guna lah .Tunggu dig dtg esok & set up baru.

Boleh dia ckp "ala kedekot ckp lah kedekot!" Bodo jer. bkali2 sue ckp scan xleh guna. Tp dia still jgk ckp cm tue. smbil sengeh2 cam ensem sgt muka belancan dia tue!! Menci tau org Modow mcm tu!! Nak bgurau tp xpandai.. mcm khinzir sawan jer!!

Then td dia ting tong pintu kaca opis sue selamber kodok je ai buat xtau occay? Ingat sue heran sgt? peduli apa sue.. g mati lah xheran langsung. then dia ckp dgn sue mlalui phone kt luar tue.. "awk kedekot xper.. nanti sya nk curi hati awk lak.. sya nk tgk takat mana awk nk kedekot dgn sya" eeeeeeee cm khinzir bodo jer!!!

Mcm la muka dia tu cm Fahrin Ahmad smpai sue nk tgoda bagai? Dh la suke buat lawak bodo lembu.. pastu entah apa2 gelak sorng2.. mcm org meroyan je!! Benci lah!!! myakitkan hati sue je!! layan dia baik la sue mlayan kodok yg monopos!!

11 comments:

Asz said...

wah!!! maju tul sue ni ... byk tul entry ari ni.

lek arr sue ... bdk yg tak berapa ensem cam fahrin ahmad tu saje je nk nyakat ... yg betulnye nk ngorat sue ...ekkekeke

dah tu .. jgn marah2, senyum sket k..=p

HambaMaya said...

apalah.. nak ngorat pun takder style.. macam bebudak.. hampeh tul..

sue cipot said...

kak asz-- td kn akak ckp majulah sukan untuk negara.. ni yg maju entry untuk blog hahaha boleh gitu kak?

huhuhu entahnya muka dh la cm belacan pastu entah apa2 kan bro kan huhuhuu

Khambeng Madu said...

relax sue...senyum skit..!!

Kakak Tiri said...

Hahaha... kelakar pulak Akak baca entri Sue marah nih.

Sori. Senyum khambeng skit :)

Hihihihi.

zool irfan said...

hahahhaha..
meti muka di macam jibeng kan

Dory said...

muke dia cam k.e la.. sb aku nyampah tul tgk muke k.e tu.. rs cam nak sepak2 je dia. hahhahahah

Zu said...

mcm khinzir sawan hehehehe

aNnE^wHaTeVeR said...

hensem ke fahrin smpai sue leh tgoda?

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hehehehehehe..learn new word today modow...

sign said...

:)