Monday, August 4, 2008

..Dah Lulus Sesi Kelayakan..

Salam semua.. Cak!!! Winduuuu sgt kat korang hehe. cam smua sdia maklum sue balik kg last week. Alhamdulillah segalanya bjalan dgn lancar. Syukur jugak coz En.Azmi diterima baik oleh semua ahli kluarga sue. Bak kata En.Kasim markah penuh & 5 bintang untuk En.Azmi hahhaha.

ok nak kongsi pic skit dgn kawan2 smua. Pic kait buah & makan buah xder coz kitaorg sibuk giler babas masa balik kg tu, sian kat En.Azmi lah smpai kol 4.00 pagi layan bobal dgn En.Kasim hahaha.. Ambik kau. sbnrnya ayah sue ssh skit nk mesra dgn org tp alhamdulillah dgn En.Azmi dia cepat mesra. Tp kan mmg smua mcm tu lah, coz abg. ngah sue lg ar serius giler badak, kalo dia xsuke slamber jer dia wat xtau. Dgn en.Azmi siap bobal smbil gelak2 lg. mcm2 citer lah kuar kbtulan lak abg ngah ramai kwan kat simpang rengam apa lg blaku jejak kasih la. tu belom lg sedara mara wife dia yg duk kat simpang rengam.. abis tnya org tu org ni idup lg ke x hahaha

ni anak abg. ngah yg bongsu, dia ni langsung xnak dgn org tau, kdg2 dgn sue pon dia nages. tp dgn en.azmi leh pulak dia nak. siap nk duduk riba lg.. amboi2..

Ada bakat x nak jd ayah nie? huhuhuhu xnages lak si budak kecik nie. sllu org pandang je pdahal, tp dia nyer nages cm kena sepak.. sakit hati tol. tp geram tgk dia.. geram nk geget


ni ha dia budak yg suke melalak!!

ni smua anak2 kak long. yg kecik tu twin. masa kami nk balik depa ni lah sibuk duk kait rambutan smpai sebakul.. oiiitt budak2 nak suh kami makan ke suh kami bniaga rambutan.. adehh sabar je lah.

Apapon sue enjoy trip balik kg kali ni, meriah seh. smua org bkumpul nak kenal dgn org baru hehehe.. Now semua dh selamat. alhamdulillah.


11 comments:

SilverFerio said...

ahaaaa taniah taniah en azmi

sue cipot said...

huhuhuhu terima kasih man

Gee said...

wahhh lulus cemerlang nmpknya en azmi tu yer.. ;)

NaD said...

en. azmi, anda lulus stage pertama. tahniah! sila mara ke stage seterusnya. Hadiah berupa seorang gadis bernama "incik sue" menanti anda! hohoho.

sue cipot said...

kak zee-- alhamdulillah lulus huhuhu mungkin mood en.kasim tgh baik kot nye..

cin nad-- test byk lg ni sdg mnanti en.azmi hhhuhuhu

Si Tukang Karut said...

suhanAllah...so pilihan yang tepat...sedih tgk gambar nih...ada kecintaaan teramat...happy for you dear big hug*

Warnawanie said...

tahniah sue..

now u r counting the days...

Gud Luck~!!

aku la ros said...

wahahaha... caya la... sorry beb.. hari tu mmg aku tak larat nak bangun.. igt nak bagi kad kahwen adik k.gee kat ko.. sorry bebyk beb..

sue cipot said...

tq momi.. smua ni sbp momi byk nasihatkan sue ttg hbgn sue & sign ni.. trima kasih..

wanie skrg sue santai2 lagi sbp byk hal dh settle..alhamdulillah..

ros xper lah nanti free aku p jumpa ko.. ptg smlm xdpt teman ko sbp ko bgtau lewat..

Kakak Tiri said...

Alhamdulillah. Dah boleh dah tu?

PS - Semalam kena test soh jadi imam tak?

sue cipot said...

huhuhuhu pak kasim mood baik xtest dia pon..