Friday, August 15, 2008

...Myvi Idamanku..

Cantik kan myvi nie? sue minat gilos babas tbabas tepi higway dgn keta nie.. hurmm tp apa kan daya nak membeli basikal tok yang 2nd tu pon mbak ngak punya uwang. ni kan pula pikirin mau beli mobil segalak.. ngak bisa kok!! (jangkit citer Wulan)..

Smlm balik keja tgk sbijik myvi parking kat area umah sue, mule2 just jeling je.. ye lah kite suke kan so mesti lah xpuas tgk. Ala cm tgk buah hati jugak lah.. kalo boleh ari2 nak tgk kan? Tp smlm mata ni lekat terus kat myvi ni coz ada nama sue hahahahaha.. seb baik sue xbawak masuk lif bawak balik umah.. hehehe.. so sweet lah...
Hurmmm berangan je lah.. kalo dulu hidup sorng smua kptusan ikot kepala donga sue je.. but skrg smua kptusan dh kena kongsi & bincang.. pro & kontra smua kena ambik kira.. apa je kptusan buat mesti kena pk untuk jangka masa panjang.. uiksssssssss cm xbest je kan? hahaha
Tp cantik kan???? uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
p/s: cik rose kasi ler hadiah kawen sue myvi barang sebijik dua, ala sue tau cik rose bkn stakt sbijik 16 bijik pon kecik punya hal je kan? Tp cik rose beli kat mydin la kan? boleh lah cik rose dr xde.. sob..sob...sob... ku keciwa!!

15 comments:

Hanamichi_Sakuragi said...

tajam mata ko sue heheheh ...tak pa aku beli 20 bijik buat ko nanti tungguuuuuuuuu hehehe

yaya|azura said...

SGT SWEET ADA NAMA SUE ...... AIYAKS.. CAPS LOCK PLAK. MAAFLAH CIKYAYA TGH BUAT KEJE NIE .. HIHIHIKS. CIKYAYA PON SUKE MYVI ... MYVI SGT COMEL!

fizzzy Ian said...

nak beli ke tak..tapi Hyundai aku nak campak ke mana.

tapi aku minat kaler putih sue..ohhh sungguh nyaman.

NaD said...

SUE - Special Unlimited Edition ke?

hehe. a'ah sue. kite pun suka myvi gak. tapi lagik suka kalau kaler putih. tapi hanya dapat berangan juga. beli mayvi kalu, tak kawin ler jawabnye..

aku la ros said...

huhuhuhuh... tetap sayang my kancil.. hew hew hew...

ko nak warna apa sue.. ckp jer.. nak tinted ke tak cermin tu? nak pasang spoiler ke tak? rim nak 19 inci tak?.. nak tmabh skirt tak kat keta tu?.. nak tmbah power amplifier tak?.. cakap jer..

I, Me and Myself said...

walawei extra special lak myvi tu. siap ada nama. bak kata nad special unlimited edition hahahahah

ros, jgn kat sue jer. ai pun nak gakk. isehmen i'm ur prenkkk *wink*

sue cipot said...

hahahaha korang ni.. dasat seh ramai rupanya peminat myvi..

HasraRazali said...

Buat owner nyer MYVi tu baca blog hang,sue...mau dia sue hang...kui kui kui..

zool irfan said...

tak suka myvi.. itu hari nyaris nak langgar buntut limo aku..

zool irfan said...

tak suka myvi.. itu hari nyaris nak langgar buntut limo aku..

zool irfan said...

tak suka myvi.. itu hari nyaris nak langgar buntut limo aku..

Si Tukang Karut said...

nanti momi belikan keta ferrari yang ekcik tu untuk sue ya?

Adry said...

ramainya peminat myvi.. hehehe

Anonymous said...

agaknye bile la keta sy nak pakai spotrim ni huahuahua :(

putradarulkhusus said...

i pun owner myV tp agak2nye bila la ade rezeki dapat pakai spotrim ni huahua