Tuesday, August 26, 2008

..Yeyeye Sue Dah Balik...

Penatnyaaaaaaaa... uwaaaaa ari ni mata cm xleh bukak penat gilos babas.. wlaupon pagi td dh ambik aura tp ttp gak penat ya ampun.. so entry untuk p srwak akn myusul slpas penat2 ni hilang.. smlm balik sini masa pergi tu bawak 2 beg je tp bila balik ha ambik kau smpai xckup tgn nak bawak dh la dgn kaki cacat ni uwaaaaaaaaaaa.. sue jatuh dlm hutan.. kisah jatuh tu sue akn citer nanti ek.. now penat.. huhuhu..

kaki masih bengkak, tgn, peha, lutut smua lebam2.. ni smua kes jatuh dlm hutan masa nk p cari puteri santubong untuk abg man lah nie. hampes sungguh!!!! kaki ku smakin besar uwaaaaa dh mcm kaki gajah la (sblom ni pon cm kaki gajah jgk kan? hahaha) so kawan2 nampaknya sabtu ni ada la org btunang dgn kaki cacat cm ni. nasib badan apa leh buat???


Dalam byk2 barang yg ni sue paling suke.. 2 kurma kiriman org jauh dr Dubai.. Tq kak Lela susah2 jer kirim kurma nie. Sign pon ucap terima kasih.. terharu dia kata Kak Lela kirim dr jauh.. huhu emo la pulak mamat tue. Pastu kek lapis tu.. comei kan? syg lak nk makan huhuhu Tq ler pd member kat srwak tue kirim brg ni untuk sue & sign.. murah rezeki.. Alhamdulillah

Ha ni semua org kasi, adoilah smua suh isi dlm dulang.. uikssss mak aiii muat ker? ni ada lg 2 kotak cokelat dr zool lom dpt. katanya mlm ni @ mlm esok dia dtg hantar.. huhuhu ni syg zool nie. Ros ko jgn jeles ek? Zool ckp hadiah tu khas buat kawan2 yg nak tunang sahaja. so kalo ko nak p tunang cpt2 ek? huhuhu..


Ha korang bygkan lah sue angkut brg ni dr Bilik Hotel (suh budak hotel isi lm troli masuk taxi terus) - Airport kuching ( ngorat abg askar suh isi lam troli) - Naik Flight (isi kargo) - KLIA (isi troli ngorat lg abg tu saiful nama dia..) - ERL Bdr Tasik (Saiful lg tolong angkut masuk ERL - Bandar Tasik ( upah budak2 angkut p nek teksi - masa ni dh nages sbp sedih buat sorng2 org lain ada bf jemput kalo balik jauh2.. ai??? uwaaaaaaa sedih xmo citer lah nanti nages lg) pastu smpai umah seb baik ada org tolong angkut dr teksi masuk lif. smpai umah jua dlm nages2 tu..
Biasalah ai kan kuat nages, ala bkn apa sedih je sbrnya. Dgn kaki sakit then kepala pening, plus penat lagi then kena balik sendri. sedih la. kalo xsakit kaki xper xkisah sgt. HUrmmm sedih lah pendek citernya.. xmo lah ckp lagi sbp still nak nages ingat smlm.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Nak p tidor la.. Ngantuk pulak.. Daaaaa kawan2. Korang keja elok2 ek? sat lg sue p ronda2 balik umah korang.. nak p rehat sat. pastu smbung keja skit then p umah korang k??? take care all.. miss u all lah wehhh.. mmmuuuuaaaahhhhhh2





7 comments:

NaD said...

mak oiii banyaknye barang. Ole2 utk kita ade tak?? hehe

Er.. abam zool sponsor cekelat kat org yg nak bertunang je ke? yg dah bertunang takleh ke?? iskk.. rugi betol 'ter'bertunang cepat sblm kenal abam zool. hehehe.

sue cipot said...

Nad-- bukan abam zool yg ni lah.. ni zool lain.. huhu

abam zool yg dlm ni kalo tunang dia kasi cincin emas 16 karat nyer, kalo kawen lak dia kasi ferari sebijik sorng sbgai cenderahati.. wakakkaa

Hanamichi_Sakuragi said...

adoi la tak tahan tgk kek lapis itueeee....

NaD said...

lorrr...hengatkan abam zool nih. cehhh.. hahaha

aku la ros said...

aku heran la sue.. aku heran bila ko kata ko ada keje.. hahahahaha...

owh zul tu nak kena ngan aku.. siap dia nnt.. hehehehehe.. i nak kawen terus leh tak.. hahahaha

Kakak Tiri said...

Kek lapis tu nampak menarik sungguh-sungguh lah. Tak tau pulak tebaloi ada komersialised dalam box macam tu.

Lahai, teringat kek mak Sibu lah.

SilverFerio said...

bila tgk kek lapis tu teringat beraya kat umah staff bintulu dulu2 tu...