Friday, August 1, 2008

..Nak Merapu Jap..

Cak koranggggggggg... Muuuaaahhh2 sketttt hehehehe. ni ari korang mesti cun & kacak kan? maklumlah ari jumaat yg mulia huhuhu..

Sbenarnya sue xder idea nk tulis blog ni tp sbp rindu ar kat korang. Entah napa rindu sgt ari ni kat korang.. Cm nak terbang je p peluk korang huhuhuhu (wanita sahaja occayyyyyy) esok korang p mana? jalan2 cari cinta ek? apa pon semoga korang happy2 di hujung minggu ni.

Sue dh nak balik ni, Ni ari sue balik kg lg. Nyum2 nak balik makan buah2an. Sapa nak kena ikot sue balik kg lah. leh makan buah2an kat dusun. Best wooo segar lagik tu. petik & ngap hahaha best2. Tp kan ada org tu xsuke makan durian & rambutan. Rugi je kan? xper sue nak suh dia kaitkan & sue tukang makan je. Aci x? nak jd anak peneroka mesti ar teror kait buah. xkan nak kutip biji relai je kot? apa kes????

Bro Hambamaya sue nak p makan rojak & cendoi kat pokok buluh tu lah ari sabtu ni. Jom ar bawak sis & baby sekali.. Ha rasanya ada Jom Heboh this week. Lahaiii bosan nyer. Mesti sesak gilos babas kat kuantan. Nyampah jer!!!! Nak p jalan2 kat Teluk Cempedak lah this week. Dah lama x p sana. Nanti sue kongsi gambar dgn korang ek? Tp gambar2 tu xcun mana lah coz camera dr hp buruk je.. huhuhu boleh ar dr xder kan?

So minggu ni minggu yg mcabar untuk sue & En.Azmi. Coz minggu ni smua family sue bkumpul nak kenal En.Azmi. Sue harap2 smua akan bjalan dgn lancar. Korang doakn kitaorg ek? Risau ni sbrnya. 1st time ni. Kami jgk akan buat sdikit psiapan. mmandangkan kami duk jauh & sibuk. maka tpaksa la curi2 masa untuk buat psiapan.

oklah korang sue pon dh xtau sue nak mgarut apa. so sue stop kat sini je lah. Korang semua take care ek? jgn nakal2 tau? nanti sue makankan buah2an untuk korang ek? huhuhu. selamat bhujung minggu pada semua..

salam....

5 comments:

NaD said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak ikotttttttttt.. lama wehhh tak gi TC. pokok buluh kat stesen bas tu ada lagik ke? dari zaman i kekecik sampai la ni dok idup lagi pokok tu kat situ eh??

HasraRazali said...

G TC? hahaha...itu tmpt mainan ku tuu....dh bosan ngn TC tu...ermm actually sue ni duk mana ni? HasRa duk kt Beserah...dh dkt sgt ngn TC tu...habaq mai sikit, ntah2 kenal tau la sue ni...gmbr tak pnah nmpak..

SilverFerio said...

bawa balik durian sikit

Kakak Tiri said...

Nak hikot jugak.

KitKet said...

nanti jangan lupa post in gambar masa tengah wallop buah2 tu tau