Monday, August 4, 2008

..Mimpi Ttg Ssorng..

Smlm bmimpi ttg ssorg. Dalam mimpi dia kasi bunga tulip puteh & sehelai selendang puteh. kmudian dia pegang erat tgn sue. lama & kejap sgt2. Tiada bicara antara kami bdua. masing2 hnya diam mbatu. smpai akhirnya dia mleraikan pautan jari jemari, sue cube gengam tp dia mnarik lalu pergi.. sue mharap dia kembali tp dia pergi xberpaling..

Sedar2 jam kol 5.46 am. Terus bagun mjalankan aktiviti wajib. smpai saat ni masih bfikir ttg ssorng.. semoga Allah tabahkan hati, bahagiakn dia. Amin..

10 comments:

Gee said...

wahh kagum sungguh mimpi Sue.. macam drama.. k.gee selalunya mimpi cam cerita kartun jer.. huhuhuh

yaya|azura said...

cikyaya pon pernah gak mimpi ttg seseorang... dlm mimpi cikyaya, seseorang tu cam moving backwards padahal semua benda lain dlm mimpi of course lah moving foward kan?? pelik tak? hohohoho....

sue cipot said...

hurmmmm napa mesti mimpi dia smpai mcm tu? kan best mimpi yg best2 jer.. alahaiiiii

Hanamichi_Sakuragi said...

siapakah org itu??????hehehhehe

SilverFerio said...

org awan tu sebab tak nampak muka dua

I, Me and Myself said...

pernah mimpi hugged seseorg. pelukan tu kemas sgt, terasa mcm sgt real. feel like real hug with the real person.. dan terus terjaga... terpisat-pisat n terus mandom. hahaha

yaya|azura said...

ooo ye ke yana? aku pernah mimpi makan nasi lauk sambal masak ngan ikan masin goreng.... perghhh.... terasa-rasa walaupun dlm mimpi .... sedap gilerr...

sue cipot said...

huhuhu.. entah la siapa ek zu org tue.. kuang2

Si Tukang Karut said...

let it gooo....

Kakak Tiri said...

Bestnya mimpi tentang seseorang.