Thursday, August 14, 2008

..Salah Nombor lah!!!..

"hello Anisah"
"errr.. sori encik silap no. sini xder anisah"
"opsss ye ker? sori2 ek?"
"xper2.."

selang 5 minit tu still no yg sama coll. adoii apa lg nie.
"hello anisah"
"encik.. kan sya dh ckp dt sini xder anisah!"
"tp ni 017 -354 **** kan?"
"yer no tu mmg betol, tp sini xder org nama anisah"
"yer ker awk nie? jgn main2. ingat sya bodoh ker? dia mrajuk dgn sya tu kasi hp ni kat dia biar sya ckp dgn dia"
"encik.. sya kan dh ckp xder anisah bis tu sya nk kasi sapa ckp dgn encik nie?"
"awk tipu sya tau ni no anisah.. cpt lah sya xder masa nk dgr suara awk yg xberapa nk best ni. bg say ckp dgn anisah!"
"encik, berat hati sya nk bgtau sbnarnya.. err encik ni bf anisah ker? tau rumah dia kat mana?"
"sya ni bkn bf tp bakal suami dia mesti lah sya tau rumah dia kat mana!!"
"dia sbrnya mati pagi td kena langar dgn lori balak, kepala & muka dia hancur teruk. lori tu lari. skrg jenazah dia on the way ke rumah. masih sempat lh kalo encik nak melawat untuk kali terakhir.."
"errr... aw..awkk ckp apa ni... sya..errr sya baru antar dia pergi kerja pg tadi.. " suara yg td kasar smcm dh btukar jd sendu.. kmudian ada tagisan di hujungnya..
"buat apa sya nk tipu encik.. ok bye!!

Padan muke! sue dh ckp xkenal tu xkenal lah!! anisah..anisah.. org xkenal lah!! salah numbor tau x? hahaha gasak ko lah nak bkabung ke apa.. kuang2!! ari ni sue tensen di pagi hari so nasib lah ek... lain kali org dh ckp xkenal tu jgn byk soal occayy???

8 comments:

Si Tukang Karut said...

sungguh kejam adekku....hahahahaha tak pasal2 mamat tu sedih pilu

sue cipot said...

huhu sapa suruh.. kite dh la byk keja

HasraRazali said...

Mak ai..sunggup sungguh sue mngeluarkan cerita gitu..kih kih kih...tergelak eden baca..

aku la ros said...

ooppss terlebih sudah statement itew.. lenkali ckp aa makwe dia ada org lain ke.. curang ke.. huhuhuhhuhu...

NaD said...

huahahahahahahahahahah nape nad tak penah terpikir nak wat camtu ek? btw, kat opis sini ada org nama anisah. hehehe.

SilverFerio said...

hello... blh cakap ng en harimau
en harimau tak de...

ah seng ada?
ah seng mana?
ah seng aaaaaaa
tak de...

en bad ada?
bad mana?
en badak sumbu!!!
=))

sue cipot said...

hahhahahahaha... otak tgh boring maka itulah hasilnya.. pdan muke dia..

ptg smlm mamat tu sms dia salah no rupanya.. sue 017 awek dia 012.. bodoh no awek sndri pon xtau.. bengong!!!!

Hanamichi_Sakuragi said...

hahahah jahat la ko ni sue......sian mamat tue hahahahah.....man aku suka iklan tu....