Thursday, August 7, 2008

.. Sorry xleh Datanggggggg...

Terima kasih kak zee bg byk tips2 bguna tue.. hohohoho jawapnya ngak ada lah shin chan idaman kalbu ku hujung bulan nie.. adehhhhhh tp sue akan tempah jugak cupcake shin chan tu untuk personal evant bulan 09 nanti huhuhu yuhuuuuuuuuuu...

Lagi satu rasanya sue xdapat nak mhadirkan diri ke majlis kawen adik kak zee uwaaaaaaaaa kempunan lg nak pelok momi & mummy meeda.. sedihnyaaaaaaaaa td baru ckp nk jumpa kak zee nanti nk hug erat2.. windu bangat kat akak2 smua tp apakan daya ada saja aral melintang uwaaaaaaaaaaaaaaa.....

kemungkinan besar pada 21 hb ogos sue akan terbang ke sarawak untuk corporate planning & business development smpai 24 ogos nie. so mmg sah2 lah xdpt hadir ke kenduri kawen adik kak zee uwaaaaaaaa.. napa lah depa dengki sgt. dah la tu ari xleh g masa kenduri mumy meeda. ni sekali lagi. uwaaaaaaa sedih bangatttt..

Sue akan ada kat sarawak selama 4 hari 3 malam. 21 hb ogos stay pat kuching then 22 hb ogos tu berangkat ke Pulau santubong.. yuhuuuuuuuuu Damai Beach Resort i'm coming againnnnn. Tu ari p sana xpuas pon coz byk sgt program so now dh check time table cam byk jugak waktu free yeyeyeye boleh la bpoya2 hahahaha. 24 ogos malam baru sue balik kolumpur.. sapa nk ikot angkat kaki..

Duk kolumpur smggu sue balik kg lak 29 ogos tu then sue cuti smpai 7 hb september hahaha means 8hb september baru balik kerja lah.. cuti sakan wehhhhh senangnya hati boleh balik kg yeyeyeye..

Pada kak zee mintak maaf sgt2 xdpt dtg kenduri adik kak zee. Dah ler siap rancang nak jd peyambut tetamu lg. alahaiiiii miss ler pluang sue nak kenal2 pakwe ensem pat kenduri adik kak zee tu nanti. Baru je rancang nak buat sistem bater tukar2 no tipon dgn telor... opsssss telor? telor ayam lah!!! tu lah kan sis niat dh xbetol hahahaha dh kempunan... sedih bangattt lah sis..

5 comments:

Gee said...

alahai... sedihnyer... tk pelah nak buat cemana kan? hug len kali je lah.. :)

SilverFerio said...

sue... bawa balik puteri santubong utk aku :D

sue cipot said...

kak gee-- kita hanya mrancang Allah yg tentukan...

Man- Jgn kata puteri Santubong dgn mak ayah dia sekali aku bawak untuk ko.. amcm baik ati x aku nie? huhuhu

SilverFerio said...

ahaaa... baik baik ;)

aku la ros said...

coti dia mengalahkan org kawen jew.. huk huk huk