Thursday, August 28, 2008

~~~ SeLaMaT BeRpUaSa~~~~

Terima Kasih pd kawan2 yg sntiasa mbuat sue gembira & bahagia. Semoga dgn kberkatan ramadhan ni akan lebih mgukuhkan silatulrahim antara kite smua. Insya allah..

Oleh sbp hari ni last day sue kerja sblom bcuti maka sue nak ucapkan selamat myambut puasa pd smua kawan2. semoga dibulan yg mulia ni kite akan diberkati dunia & akhirat.. mudah2an insya allah.

Sue jugak memohon maaf seandainya ada tutur kata sue yg mguris hati, mgusik jiwa, kawan2 smua. Apakan daya sue hanya manusia biasa yg xlepas dr melakukan kesilapan. sue pohon kemaafan dr kawan2 smua (mcm raya la pulak huhuhuhu)

Esok sue akan mula bcuti shingga 8 hb september. Insya allah jika xder aral mlintang, dipanjangkan umur, dipanjangkan jodoh sue akan btunang pd hari sabtu ni dgn Encik Azmi. Semoga ini akan mjadi satu titik pjalanan yg baru dlm hidup sue slpas ini. Smoga segala nya akn btambah baik hari ke hari. Terima kasih pd kawan2 yg sponser hantaran, gubahan, idea2. terima kasih byk2. Jasa anda smua xkan sue lupakan. Doakan yg terbaik untuk khidupan sue.

Oklah sue pon nak kemas2 tempat & nak p btandang kt umah2 lain kejap. Pada Cik YaYa sila lah aturkan plan untuk bbuka puasa bsama2 nanti ye? sue nk p tupai2 lah cik yaya hihihi.. Jgn lupe ye cik yaya


~~~~~~~~~~~~ SeLaMaT BeRpUaSa~~~~~~~~~~

14 comments:

NaD said...

Selamat Bertunang Sue...

And welcome to the club. hihihihi.

sue cipot said...

Tq Cik Nad...

Club Jatuh Saham ek Nad??

aku la ros said...

entry ni buat aku sedih la.. arrgghh.. tidakkkkkk

sue cipot said...

ala2 Cik Rose jgnlah cm tue...
ko sedih aku pon sedih lah nanti..

SilverFerio said...

selamat bertunang sue...

sue cipot said...

terima kasih man

HasraRazali said...

Sue....Tahniah..selamat bertunang..merdeka!! hehe..:p

I, Me and Myself said...

selamat bertunang!! it's beginning of ur new life. pray 4 u dear..

yaya|azura said...

jom bertunang beramai-ramai jom .. hihihi... sue nak tupai2 yer... ada buffet kat situ? cikyaya xpenah buka puasa kat tupai2... nnt we arrange ok? :)

take care sue and all the best.

Kakak Tiri said...

Wah.... dah nak bertunang ya.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Nantipost gambar tunang banyak-banyak ek.

HambaMaya said...

nak bertunang dah.. baru aku tak masuk sebulan dah ada citer baru yang mengejutkan.. heheheh..

selamat bertunang.. happy selalu.. waktu disarung cincin bacalah bismillah 7 kali.. hehehe

Syafa said...

slmt bertunang sue.Moga kekal hingga ke jinjang pelamin&sampai akhir hayat.Ni yg jeles ni.Nk bertunang gk la =p

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tahniah!

Kakak Tiri said...

Kenapa 7 kali? Tidak 8 atau 9 kali?