Monday, September 8, 2008

..Selamat Sudah Mjadi Tunangan Org..

Salam all my perendssss (sebut s kena ada bunyi boyperen kecik sue ckp) Windu bangat kat korang semua lah.. ok ni sue dh update pic tunang cm dimintak oleh smua pihak. sorry byk pic lom smpat d/load lg so yg ni je leh kongsi ek? kire boleh lah kan?


Terima kasih pd cik nad & akak dia yg btungkus lumus sipakan cupcake ni
smua yg dtg ttarik pd cupcake ni, alhamdulillah sue amat2 bpuas hati dgn service cik nad.

ni tgh siap2.. kawan2 tolong.
sue tadah muka je yg lain2 smua kawan2 & ank buah yg tolong
Jeng2... sarung cincin la pulak hehehe

ni pling xtahan, smua nages. sue xyah citer la
org yg sllu nages mesti lah tgk je ayah terus nages..
En.Azmi pon bgenang air mata wakakka nak nages la tuee..
Selesai sudah, ni lpas sah jd tunang kami duk melepak bawah pokok jambu dpn umah
masa ni En.azmi dh nak balik.. tp sempat lg p curi farero dlm keta en.azmi
sbp hantaran sue dh selamat dikerjakan oleh ank2 buah
untuk sue depa tingai sireh junjung & benda2 yg xleh mkan je. ampessssss
Ni dlm bilik, maznah culik en.azmi untuk ambik pic jap hehehe
masa ni kena perli
"haip2.. ambik gmbr je tau, lom sah lg tu jgn golek2 ats katil lak"
siot jerrrrrrrrr!!!!
Dgn bakal2 kluarga baru..

Sesi meriak jap. ptg lpas majlis tunang, sue & maznah p jalan2 kt teluk cempedak
so now kami bdua dh sah jd tunangan org..

sahabat sejati yg xkan ada gantinya. Org yg paling byk bjasa untuk majlis ptunangan sue. dr A smpai Z dia tolong sue. Alhamdulillah dlm khidupan yg serba mcabar ni ALLAH kurniakan sahabat sejati untuk sue. FYI maznah baru je btunang bulan lepas pd 27 julai & kami akan sama2 bkahwin pada bulan 06 & bkongsi tarikh yg sama. Insya allah. cuma maznah ari sabtu sue ari ahad, majlis btandang pon mcm tu jugak ari sabtu sue mhantar maznah ke rumah pihak lelaki & pd ahadnya pulak maznah & Azhar akn mhantar sue ke rumah En.Azmi. hehe fmily kami geleng kepala dia org ckp nnti nk bsalin pon duk katil sebelah2 hehehe boleh jugak...





15 comments:

NaD said...

Tahniah Sue! Meriah betol majlis. Teringat pulak time den bertunang dulu. huhuhuhu.

P/S : Ayark, cupcake utk En. Azmie tu bunga dia dah ilang dua. Sape punye keje la tu. hahahaha.

aku la ros said...

TAHNIAH... moga berbahagia hingga akhir hayat..

sue cipot said...

ank sedara ai ler yg ngap. nages guling2 nak tau x? so En.azmi pon cabut kasi dia. ank buah ai yg sulung bhajat nk makan nama ai & en.azmi. dia ckp supaya lps kawen ai ttp syg dia cm skrg... adehhh xtahan nya alasan

Hanamichi_Sakuragi said...

tahniah sue & azmi:D so berapa lama korang bertunang??

fizzzy Ian said...

dah selamat semuanya.

tanya perasaan aku..kau pun tahu kan.
haha..senyap udah.

selamat berbahagia hingga ke akhirnya!

sayang selalu sue..xoxox

HasraRazali said...

Thniah buat sue....smoga tabah hadapi dunia baru ni..ermm...:-)

Gee said...

tahniah Sue..

memang comel sungguh cup cakes tu kan.. ermm.. gambar2 hantaran mana pulak..? :)

HasraRazali said...

Thniah buat sue....smoga tabah hadapi dunia baru ni..ermm...:-)

sue cipot said...

tq semua untuk wish korang tu..

pic hantaran dlm kamera abg sue.. blom d/load lg pic tu. ni sbhagian ambik dr en.azmi

Adzra a.k.a DoOrDie said...

alhamdulillahh.....tahniah sue siput ku!

p/s : doa2 la untuk kengkawan nih....berkat...

Si Tukang Karut said...

Alhamdullillah Tahniah baut sue...polok com sue...semoga berkekalan sehingga akhirnya...

HambaMaya said...

tahniah la yer.. semoga sampai cepat ke bantal pernikahan.. heheheh.. kalau en azmi nak air kuat semangat nanti bagitau lah yer.. hehehe

SilverFerio said...

TAHNIAH sue... selamat berpuasa

sue cipot said...

terima kasih semua..

~ beaber ~ said...

tahniah to u n azmie ...

selamat berposer juwerrr