Friday, September 12, 2008

..Sue Nak Baju Raya....

Hari ni sue sibuk gilos.. Tgk lah meja ni bsepah2
mcm2 kertas ada ats meja ni, kertas no ekor je xder hehehe
Sue dh malas ni tau? rasa cm nk golek2 je..
sapa nk golek2 dgn sue? angkat kaki cepatttttttt!!!!


Korang, kalo sue pakai baju ni je dipagi raya ok x?
pastu pakai sandle kpala sinchan, kepit beg sinchan ok x?
agak2 lah kan ayah sue marah x? pagi raya xleh marah kan? kan?
abis nk beli baju raya duet xder.. so pakai je lah yg ni.. boleh??
uwaaaaaaaaaaa
sapa nk sponser sue beli baju raya purple ni?
kang ai pakai daun buat cover letih lak abam zool nk cari daun
takat 4 pokok tu mana ckup nak cover sue ni..
kang nampak lak apa2 yg xpatot
hahahaahaha
weiiii sue ko pose x nie? merepek bukan2 nie?

Close up dekat sikit... ha tu dia baru nampak
Peaceee!!! Cak! Hai nama saya Nohara Sinchan
Umur saya 5 tahun,
Cik sue siput ni awek saya!!!
muahahahahaha
baju kesayangan sue nie...
shinchannnnnnnnn i lap u...

8 comments:

Hanamichi_Sakuragi said...

sue samalah kamus kita hehehehe

Gee said...

k.gee pun lom beli baju raya Sue oii.. terlupa asik sibuk buat persiapan Fahmy kawen jer.. huhuhu

sue cipot said...

zu kite kan sehati sejiwa hahahaha

kak gee thun2 sudah mmg beli last2 tp tulah warna bkenan saiz xder, saiz ada xbkenan lak..cam noooo?

NaD said...

owh..wallpaper itu.. terkenang semasa dulu *sin cos tan*

Si Tukang Karut said...

mommi nih over lah...semua dah siap...sampaikan baju tahun depan pun dah siap...nyonya kluang dok call bila nak ambil...LOL

sincahn nih budak yang suka tunjuk elephant itu kan....budak noti tu...LOL

HambaMaya said...

ni mesti baju pemberian orang nih.. heheheh.. betul ke sue? kalau tak betul cakap ek.. saja nak test ESP nih..

sue cipot said...

hahaha bro mmg bagus ar.. hikhikhik
leh jd tok nujum ni

HambaMaya said...

menjadi ilmu gue..