Monday, September 22, 2008

.. Yeyeyeye dapat Duet Raya..

Slalunya ari senin adalah hari pling sue xsuke.. sbp ada je yg spoil dr pagi smpai lah ke mlm harinya. But today senin cm mceriakan je muahahaha.. 1st time rasa senin tu best. 1st sbp gaji rupanya dh masuk 19hb lepas lg td pg baru check wehuuuuuuuuuuuu.. kedua ari ni bos kasi duet raya & kueh raya.. kbetulan lak ari ni jepong dh kibar bendera maka selesai lah aktiviti makan2 td hehehee. wlaupon dlm kdaan sauna kat opis nie. Apa hal le ari ni aircond leh rosak lak. Ampes gaban betoi lah. Tp sbp dpt duet raya terus xjadi marah.. hahahhaha...

so esok adalah Final shopping for raya.. Hencik Azmi pon dah courier kueh raya untuk sue pagi td.. muahahaha kuat betol bodek Hencik Azmi nie, tp alang2 tu kirim la lemang, ketupat, dodol, serunding & bagai2 lagi hahahaha..

oklah sue nak smbung buat keja skit, keja ni nak kena siap b4 khamis ni tp rasanya nak siapkan hari ni agar esok last edit2 & terus leh hantar je. hari2 berikutnya nak layan mood raya je hehhehee.. ok smua kawan2 happy bkerja, bchating, bbloging, don't ngumpat2 ok? m'anyam ketupat bulehhh

5 comments:

Adzra a.k.a DoOrDie said...

pergh...awal gaji ko masuk sue...ish ish ish...

kite nih khamis la..stended cam biasa je...ahaks!

sue cipot said...

awal masuk yg mcabar cik kuntum.. ni dh siap2 kasi asing pbljaan wajib tkot tguna ssh lak nanti..

gaji next month sndri mau ngat la 26hb pulak lah.. bjanggut la aku tngguuuu

Mademoiselle Cynicleopetra said...

wah wah wah,.....mommi pun dpt cheq today...ntah nape boss kasi awal pula suwuh shopping gamaknya...LOL bahagia

SilverFerio said...

forward2kan la kat aku sama :D

Adry said...

wah awal gaji masuk.. siap dapat duit raya lagi.. best best.. jeles ni

Adry @ http://www.adrysabry.com