Friday, October 17, 2008

.. Korang Jawapkan..

Pagi2 lagi sue dpt msg nie tp smpai skrg xtau nak jawap apa hehehe

KaLaU hArI iNi ''HARI MENCURI SEDUNIA''... aPe yAnG AkAn aWaK CuRi dArI SaYe??

Apa nye... hurmmm xtau nk jawap apa.. Dia keep sms suh jawap. Kang sue jawap curi duet dia, keta dia, card kdit dia, baru tau muahhaha ai kan telinger duetan.. ngeh..

But sbrnya sms ni sue pnh jgk send kat Hencik Azmi & he replay

"4sure ur heart & smile"

so sweet ngeh2.. lalalalalala

8 comments:

Kakak Tiri said...

Sweetnya Hencik Azmi tu.

Hanamichi_Sakuragi said...

ternyata soalan2 mudah memang susah nak jawab

zool irfan said...

emmmmm...
i nak curi.. emmmm
ntah la..
curi masa nak kiss pipi u..
hehe

sue cipot said...

hehehe mem dia akan mjadi sweet bile sya mlayannya dgn amat sweet oh apakah ituew? ngeh2 xtau la

zu.. eleh aku leh jawap tp kang ada nages lak dpt jwpan xsperti khendak jiwanya muahahahhaa

sue cipot said...

abam zool pun sweet jua stlah bateri keretanya diganti baru ngeh2

aku la ros said...

nk curi masa!!!!

SilverFerio said...

curi pandang

sue cipot said...

ngeh2