Thursday, October 30, 2008

.. Terima Kasih..

Alhamdullillah smuanya selamat.. Ayah sue dh ok skit. Terima kasih pd semua kawan2 yg xputus2 sms & coll btnya khabar. Tol la kan org ckp masa kite ssh & sedih masa tu lh baru kite tau sape kawan sapa lawan.. Tq pd smua kwan2 pat sini.. tharu sgt2 & rasa btuah ada kwan cm korang smua.

Skrg apa jua bakal blaku sue dh belajar untuk mlepaskan & redha. Ayah cume baik skit je, but kelmarin still muntah2 lps makan. Dia dh xkuat. Kali ni demam ayah lain mcm. Dia asik nk jmpa kwan2 lama dia, then ni sibuk nk jumpa adik dia lak. Kami turutkan smua yg dia nak. Ajal maut, jodoh pertemuaan bukan kuasa kite. maka sue redha untuk smua yg bakal blaku. Apa pon sue doakn smoga ayah panjang umur, sihat tubuh badan.. sedih sgt tgk kdaan ayah cm ni. patah hati rasa.

Terima kasih sekali lg pada kawan2 smua yg mdoakan ksihatan ayah.. terima kasih sgt2. semoga ALLAH merahmati kamu semua.

4 comments:

Gee said...

semoga ayah Sue cepat sembuh amennnnn

u tk care dear.. hugs

sue cipot said...

tq tau sis coll & sms sue masa tu..
sgt2 tharu & mhargainya..
sayang kak gee

Zu said...

sue sorry sue aku br masuk blog n tau story ni, berdoa banyak2 semoga ayah sue d panjangkan usia n sihat tubuh badan...

Sue jgn fikir byk sgt ok

SilverFerio said...

sekali sekala aku terfikir mcm mana org hadapi saat2 kehilangan ahli keluarga tersayang... mcm mama aku nak hadapi semua tu, aku tak de pengalaman langsung... aduh!!! mau aku... entah la masih tak blh nak bayangkan