Friday, October 10, 2008

..saya Boring tahap cipan...

hurmmm bosan giler la, nak buat keja tppppp keja xder hehhehee bis tu nak wat apa? wat bodo jelah xbest langsung kan? hurmm dh ar esok cuti.. nak buat apa ye esok? mesti boring giler.. sbp kak as keja smpai mlm & kak ana plak sibuk dgn event depavali.. sue jgk duk umah mgadap kure2 dua ekor tu.. lahaiiii bosan nyer!!!! 2 ari tu cuti, lgpon ari keja pon cm ari cuti jgk lepak2 je pat opis bosan nyer!!!

Apa aktiviti yg best dilakukan hari cuti? hurmm aktiviti tu mestilah mjimatkan wang, sbp sue dh pokai lps raya ni muahahahhaa.. so kena cari aktiviti yg xmgluarkan wang yg banyak.. ala kalo Cik Rose punye jwpn sue tau dh.. TIDOOOOOOOOOOOOOO kan? xbest langsung!!! mlm tido, pagi tido, siang tido.. mati kutu lah weh..

Hurmm bosan giler lah... kan best kalo sue ni keja kat ppustakaan ke, kat DBP ke leh baca buku mcm2 bestnyaaaaaaaaaaa... tu ari pergi DBP dgn Abg Nuar best sgt.. tp kan yg ada cume pkerja kat situ je. org lain xder.. hahaha kami baca buku smbil gelak2 bagaiii mcm DBP tu kami yg punya plak... bile nak pergi lg ni?

k lah korang nak p golek2 pat sofa la, pd korang smua selamat bhujung mnggu, mana2 yg nak g open house tue happy2 lah ek? k selamat bercuti..

4 comments:

SPAZZO said...

Japan weekend nie cuti 3 hari sampai isnin!! hehehee.. kluar ambil gamabr la kalo bosan ;P

Kakak Tiri said...

Keje la kat Perpustakaan Negara ataupun kat MPH!

SilverFerio said...

setuju ngan pendapatan mem!!

talikasutkayu said...

kalu boring tahap cipan..jom joging kat tmn tasik permaisuri..huhuhuhuh