Wednesday, October 22, 2008

.... Mulut Masih betol...

I'll cut you Pictures, Images and Photos





Bulan Lepas :

Doctor : awk ni krang drah itu sbp sllu pening2, awk kna bykkn makan kerang and..

sue : err doc sya xmakan kerang.. nak muntah.. xlalu

Doctor : kalo mcm tu awk mkn hati byk2 itupon boleh tmbh drah..

Ha sbp masin mulut doc tu lah skrg ari2 sue makan hati!!! tp bkn hati ayam mahupon hati lembu.. makan hati berulam jantung!!!! eeeeeeee skrg asik sakit hati je.. kalo mcm ni bkn mkn hati boleh kenyang but makan hati & boleh jd darah tinggi tau!!

Smpai kdg2 cm xmampu nak bnafas. ada je yg buat sue sakit hati.. cam smlm dh la sakit hati.. nak tdor pon xleh.. tup2 pagi2 yg indah permai hari ni dh sakit hati.. adoiiii aloooo kawan mau bikin wa sakit jantung ka? amma appa.... cpr ar pleaseeeee!!!

7 comments:

yaya|azura said...

gi mintak hug from abam zool, pasti rasa lega hati tu.. hihihi :P

Qasehsufi said...

aii...cik sue..naper ni..makan hati je..jangan camtu..bukan apa bila da makan hati berulam jantung,abih apa yang tinggal..so w/pun hati sakit tapi senyum jgn tinggal...kan senyuman tu sedekah..senyum...senyum...aak..aak haa...kan manis tu..cam tu la..

zool irfan said...

acuba try minum pati sirap..leh pekat kan warna darah..

NaD said...

hahahahha. ampeh la abam zool. sue, banyakkan relax. chill..

sue cipot said...

cik Nad tau x, sbrnya sue jwap cm tulah kat doc.. hehe doc tu ckp nak pulas tinger sue hehehehe..xboleh ek minum sirap nk tmbh drah? kehkehekeh

SilverFerio said...

errr apa masalh hang nih... darah ke hati nih... :-?

cikika said...

idop mesti njoy!!(curik tagline cite put3)hehe..ala..sue..jgn diamek kesahkan sangat bende2 remeh..buat bodo2 ayam je la..n pk bende2 yang indah je...contoh makanan!!ha!!indah tu..sedapnye dapat makan makanan yang kite teringin nau nak makan!hehehe=p

p/s: nasehat dari si KOAT makan!=)