Friday, October 24, 2008

..sue dh xBerdaya..




Sue rasa betol2 xberdaya sgt hari ni.. smua nya dtg btimpa2.. Baru smlm hati sue lebur, hari ni lak dpt berita ayah jatuh kt bilik air mlm td, abg2 & akak2 sue bwak ayah p hospital. skrg ayah lom sedar, mlm td ayah lelah teruk & dia xleh bnafas so tpaksa guna oksigen. paru2 ayah lemah sgt. Doktor ckp nk buat pmbedahan pon risiko tlalu tinggi mmandangkan faktor usia ayah yg dh berusia..... hati sue remuk dgr semua ni..

Sue dh xkuat nk hadapi ni smua sorng diri... sue dh xder kekuatan.. dah xder apa yg tinggal dlm diri sue ni.. yg ada hanya jasad...

2,3 hari lps ayah ada ckp dgn abg ngah dia risau nak tnggal sue, dia ckp takot sue sedih sorng2.. ayah... mmg sue sedih sgt2 skrg.. hati sue dh hancur lebur.. sue dh rasa betapa kosongnya hidup sue skrg. sue dh xder apa. Kalo ayah pon nk tinggal sue apa lagi yg sue ada?...

13 comments:

Dory said...

;( sedihnyee.. tak tau nak cakap ape.. sabarla sue, sabar itu separuh dari iman.

yaya|azura said...

sue.. be strong! i believe, everything gonna be fine. *hugs*

zool irfan said...

serius.. zul dapat feel sedalamnya apa sue feel skang..
sedih gak sue.. sue , kuat kan semangat sue.. buat solat hajat banyak2.
zul pun dulu masa ayah zul masuk hospital, bedah jantung dia.. kitorg wat solat hajat banyak2.

cikika said...

hugs kekOat!! tak mo sedeh2..insy bapak sue ok..=)

Gee said...

hugs

NaD said...

Istighfar banyak2 sue.. ape yg berlaku semua kehendakNya. Jangan fikir yg negatif.. Doa banyak2 semoga ayah cepat sembuh dan Allah panjangkan umurnya.. *hugs*

aNnE^wHaTeVeR said...

i hope everythings gonna be ok..soon..hope..hugs..

halimahtus said...

lorrr napa ckp takdak sape2.. u kan ade tunang.. atleast ade gak leh kongsi..kwn2 pon ade ..

Asz said...

akak faham sgt apa yg sue rasa, tapi dik ni semua kehendakNya, insyaallah kalau kita redha things will be more easy ... percayalah.

u really2 have to be strong and think positive, kalau bole jgn nangis dpn ayah sue ... sian kat dia, dia sakit kalau dia sedar nnti tgk sue sedih ... dia lg sedih, bila sedih lmbat la dia nk sembuh.

Akak doakan ayah sue cepat sihat, apa pun dugaan yg dtg pasti ada hikmahnya.

take care

sw337un7ej4 said...

sabar yer sue..semoga ayah sue sembuh seperti sedaiakala..kuwatkan semangat yer dik...

sapa kata sue tkadak sapa2..? di sini..walau secara alam maya..kami tetap kukuh dan sokong sue sedaya upaya selagi terdaya..

jgn sedey yer dik..hugss!!!

SilverFerio said...

aku tau ko cukup kuat sue... fighting spirit ko memang kuat... never give up :)

SPAZZO said...

sue, sorry 2 hear that, Keep strong gurl..

sue cipot said...

tq all.. xtau nk ckp apa.. btol2 tq