Thursday, October 16, 2008

..Stresss aku cam ni!!!!...

A : "Sya kenal dia lbh dr awk knal dia, Azmi tu baik, lembut hati bla... bla.. bla.. awk kena jaga dia baik.. so blh sya tau mcm mana hbgn korng? Sya bg awk tips ek? awk kena bla.. bla... bla.. sbp dia tu bla.. bla... bla.."

Me : "Tq.. but skrg dia dgn sya so biar sya jaga dia mgikut cara sya. Jgn interfream dlm hdup kami"

A : "but did u think that Azmi is too good to be yours?"

i like HUH!!! this gurl make my blood go up stair!! Bamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!! Ni cam ne nie? Nak makan budak rasa ni!!!! Uwaaaaaaaaaaaaa mamiiiiiii Goreng dia wat sup!! Kak Zee p lah tangkap dia wat gulai!! Mem mana Mem? Mem u tolong lazer jet dia jap.. i xwater proof la Mem.. uwaaaaaaaaa Bamannnnnnnnnnnnn... Fizzzyyyy aku ni kes jeles ke apa ni? sob..sob..sob.. aku nk bawak diri p aprika selatan ar cam ni!!!

15 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

sape ini olang...nilah satu satu pancaroba bertunang ada jerr nak jadi sambal belacan dlm hubungan kita...delete jerr org tu...scrap!menyusahkan!

Gee said...

mana mana??!!! meh sini nak berbual jap ngan dia.. meh Sue kenalkan ngan kitorang nih.. grrrrr gerak2 gigi nih rasa nak makan budak nih..

Hanamichi_Sakuragi said...

SUE NI BARU SKIT DUGAAN NYA....PERCAYALAH HEHEHEHE

Mademoiselle Cynicleopetra said...

betui kata zu tu...wat selamber kodok jerr...

NaD said...

wat bodo je sue.. penyemak je tuh. dia jeles ar tu.. huhu. kesian.

cikika said...

pompuan tu desperate tak de laki kot..saket bijik mate tgk orang laen~ huhu how's that sound??pathetic sungguh si die itu..
abaikan je la =) trust urself n ur partner cewah~ hehe

Pink Marie said...

saiko betul org camni.
byk betul masa dia dok pk hal org!

saba sue saba yek.. buat dono je. jgn reply lgi whatsoever dia cuba sirapbandungkan darah u ke ape k..

SilverFerio said...

bnyk lagi benda2 berpekdah ko leh wat sue...

HambaMaya said...

apaaaaraaaaahhhh... ko buat bodoh je sue.. ko senyum jer lah bila dia cakap tuh.. last-last ko bagitau dia.. ".. untungnya saya.. rugi la uuu..."..

zool irfan said...

ha ah sue.. sue jangan cepat marah2 atau jeles sangat. wat dek sudah la sue..

sue cipot said...

hurmm kalo sue mintak tunang sue xyah msg dia, xyah kawan dia boleh x? @ sue mcm mgongkong?

yaya|azura said...

yaya mmg takleh nak faham ngan sikap pompuan yang ntah apa laa yang dia nak? keciwa sangat tak kena pilih?? duk dendiam jelah..

aNnE^wHaTeVeR said...

abaikan orang camni...

cikika said...

haruuus la bole..tu hak kamu..sbb die dah kaco idop kamu..cakap merepek meraban..ape kes?hehe..tapi cakap care baik le kat tunang sue tu..t salah paham la pulok niat suci sue =)

sue cipot said...

hurmm actly sue dh ckp sjelas2nya smlm cik kika so far Hencik Azmi dh paham, & kreadit jua buat adik Hencik Azmi pijot yg byk mbantu..

& for guys tq a lot cayang bangat korang smua