Thursday, October 16, 2008

.. Part Time job..

Thank's 4 someone yg bg nasihat kat sue, Psal entry smlm tu sue dh delete. i know sue xpatot post entry tue.. but that time sue marah sgt2.. so sorry.. k lah lupakan je lah psal entry tue. mls nak pk lg... pepon temakasih pat jejaka berbaju melayu biru tu muahahhaha oppppssssssssss.. & tq jgk pd yg respon entry tue.. tq all..

Ok sue ada berita gembira nk kongsi dgn korang smua.. sue dh dpt keja part time!!!! 1st alhamdulillah.. 2nd horeyyyyyyyyy miahahhahaa syok lah xder la boring pas ni. lg pon tempat keja tu xjauh kuar lif umah sue dh smpai. Sue keja kat cc. start sabtu ni. Sabtu & ahad. Kol 6 ptg smpai 12mlm. ok x?

Actly Hencik Azmi Lempoya (suke2 ati aku je pangei tunang sndri lempoya.. weh lempoya tu apa?) xberapa nk setuju sue keja part time bagai2 alsan dia kasi antaranya:

1) Sue xbape sihat sllu migrin la, lelah la, sakit pinggang la so dia risau.. nti xckup rest
2) Nati Org ngorat sue (sbrnya dia xtau sue yg ngorat org muahahhaha)
3) Nati ada coustmer yg sex manic kaco sue.. (bdk tecik je p cc tu)

haha sbnarnya dia tu jeles kuang2 kantoiii!!! adehhh nak gelak guling2 rsanya dgn alsan dia tue. 1- sue bkn nak keja tebang balak smpai xckup rest muahhahahaa, 2- sape nak ngorat sue yg mcm singa lepas bsalin ni? 3- kat cc tu hnya bdk2 kcik je sllu dtg diaorg main games, org dwasa jarang.. adala tp xrmai. so xder apa2lah. Lgpon sue sdr sue ni tunang org bkn awekssss single mingle pringle..

so sabtu ni start la, hope smua akan ok. korng doakan untuk sue ek? wish me happy dgn job ni ek? psssttt korang nak tau x? abang tuan punye cc tu hensem wa ckp lu muahahhahaaa.. amponnn Hencik Azmiiii Lempoya.. ngiokkkk budak sue nie

11 comments:

SilverFerio said...

murah rezeki ko sue... kalau ada barang2 rosak nak repair bgtau aku la

aNnE^wHaTeVeR said...

anne single...mingel..pringel.. abg enchem? emm...kem salam ek..

sue cipot said...

hahahaha baman ko ni wat aku sakit perut je gelak tau...

anne akan ku smpaikan salam mu itueww tp ai ckp adik ai kim slam lah.. hahaha aci xgitu?

aku la ros said...

owh tahniah la...

Gee said...

hahahhaha tergelak k.gee baca.. nakal tul dak Sue nih.. cubit kang!!

sue cipot said...

ngeh2.. sbp nakal tu lah hencik azmi makin kurus makan hati muahaha xlama lg sakit jiwa trus

Mademoiselle Cynicleopetra said...

awat kerje mlm2 ada transport ke? dekat rumah ke? hah kan dah jadi pak polisi...LOL

Hanamichi_Sakuragi said...

LARAT KERRR SUE????JGN PAKSA DIRI.... KAN HARGA PETROL DAH TURUN HEHEHE

NaD said...

sue nih..time org dok situ takmo plak dia keje kat cc tu. dulu ciknad salu je gi tenet kat blok A sebab kat umah takde internet. hehehehe.

sue cipot said...

mami.. kuar lif umah terus masuk tempat keja tue.. xjauh pon

sign said...

ada hati nak nak main kayu ye cik sue....