Thursday, October 23, 2008

..Pagi2 Dh Spoil..

Angry Little Girl


Pd pagi yg indah permai bersarapankan bee hun goreng + teh o sunguh nyaman @cinta.. di iringi lagu Dato sharol khan (Dato? bluekkkkk!!!) mmg syiookkkkk smpailah...

Dia : nape awk buat mcm ni kat sya? sya ikhlas dgn awk slama ni.. smpai hati awk. sya xckup bgus ke untk awk??

Sue : Bape kali sya nk bgtau awk nie? xpham bhasa melayu ke apa ni? sya dh tunang sblm knal awk lg!!!! nak suh sya ckp bahasa jawa ke apa ni?

Dia : Tp nape awk layan sya dgn baik? awk please jujur dgn sya, awk suke sya x?

Sue : as a friend Yes.. xlebih sya dh btunang pleaseee ar jgn mrepek2..

Dia : tapi sue sya suke awk.

Sue : ada aku kisah??

ssh tau ckp dgn org xpham nie!! Dia ni bdak opis sblh sue, actly sue knal dia dr kawan2 opis sblh jgk. since diaorg sllu guna scan kt opis sue. Dia ni mula2 dtg opis sue atas urusan keja. So slah ke kalo sue buat baik dgn dia? xkan dia dtg je sue nk smbbut dgn parang? xpham la. Now dia asik salahkan sue. benci tau x? dia yg boongok nak mrah org plak.. bodo je!! Alasan dia sue xpnh pon ckp yg sue dh tunang smpai lh kwan dia bgtau dia yg sue ni tunang org.. Bodo la xkan sue nk bgtau smua org sue dh tunang? mcm poyo je!!

Nak mkn pon xsng tau x!!! last sue blah je sdgkan baru je suap bee hun goreng tu 3 sudu!! buat mbazir duet aku je!! pagi2 dh spoilkan mood org! xder keja lah tue.. then masa sue nk bayar tu pon dia ikot byr sama.. arrrgghhhh ni bmakna sue kena nek lif dgn dia!!! WTF lah!

"Anei, u kira bee hun goreng + teh o berapa.. err sblom tu aneii i nk bgtau i dh btunang tau!"

sbrnya saja je sue perli dia, bkerut2 kening dia tgk sue!! yg si mamak tu cm blur sotong je! haha sian ko anei xbslah pon.. Habis cm tu lah nk bgtau org aku ni dh tunang!! ngiokkk dh tu boleh dia gelak kat sue! dia ckp sue kelakar??? aku ni marah lah ngok!!!

seb baik dlm liff ada org ramai smpai je opis sue terus masuk. Then kjap tu "ha..betul..betull" bunyi sms masuk.. Sue buka & tgk nama Dia ttera kat screen hp ampes jer!! ngat hencik Azmi. cit!!

"sya mtk maaf. ok sya silap. Tp kite boleh bkawan kan? "

mcm lah aku nk kawan ko! dh ar dia yg slah dh tu xnak mgaku lak tue!! xboleh blah betol dgn org mcm ni! Dh salah tu mgaku je lah. Bkn kena saman pon!! enth apa2.. eeeeeee mrosakkan mood aku je lah dia tu!!! Nyampah aku!

11 comments:

NaD said...

susah jugak nak handle org2 camni. nasib je tak mandi air teh o org tu kan? hihi.

zool irfan said...

kalau zool ni jadi tunang sue la kan.. memang zul sunat budak tu sampai dia berkokok..

yela.. suka2 je usik tunang org.

sue cipot said...

hahaha cik nad mmg hajat tu ada tp ksian plak sbp pagi ni dia kena jmpa client kt dmansara height..

abam zool tlg p sunat dia jap.. kasi ptong habis tau!!! errrrrrgggg

Asz said...

ada gak lg org camtu kat dunia ni eh .. tak paham bahasa ... nk try gak walaupn tau sue dah tunang.

akak rasa kan, dia ni selagi sue tak kawen selagi tu le dia nk try .. hati2 je arr ... jgn kasar sgt, takut gak ... org camni kalau dah suka boleh buat apa je tau ...sori eh, akak takde niat nk takut2kan sue .. risau je

apa pun, jgn biarkan org camtu merosakkan mood sue, buang karen je ... anggap je spt angin lalu .. terasa anginnya tapi tak nampak

sue cipot said...

hehhehe ok kak.. tq nasihat tue..
ammar sihat ari ni kak?

Gee said...

tergelak pun ada baca entry ni.. anyway, Sue sayang oii.. ni nasehat kakak.. kureng2 kan sket baran Sue tu.. hihihihi.. anggap je tu salah satu peristiwa kelakar yg jd dlm idup sue.. kiranya org tu salah sorang badut yg entertain Sue ler :))

Saya, Aku dan Kamu said...

betui kata k.gee! sokonggg!! biarkan budak itu sgn labu2nya sue. hehehe

sign said...

tak tau nak komen apa...by the way i will love u always...

cikika said...

hush..apesal tak paham2..ketok je pale die sampai die cakap die dah paham..hahahaha =p

Kakak Tiri said...

Hahaha... mongoks punya orang. Tak faham bahse.

Dory said...

jgn di layan org camtu. u buat xtau je, kalau dia tye ape2 u senyap je. cam dia xwujud la.. boleh x camtu?