Monday, July 7, 2008

...andai ini suratannya..

Happy sgt today. walaupon stay sedih about 1 thing, tp ari ni ada berita gembira..happy sgt smpai buat airmata aku mgalir lagik.. ada ke org happy smpai nages? aku happy pon nages, sedih pon nages.. sama je hehehe

Pada Ros tq sgt2 atas jasa baik ko ni, aku tol2 bterima kasih pd ko.. nanti aku banje eskrem ek? pada FZ pon tq jugak atas sokongan & nasihat fz yg betol2 bguna buat sue.. terima kasih sgt2.. pada Sidia juga aku ucapkan terima kasih krn mberi pjelasan yg panjang lebar untuk aku. jugak buat encik azmi terima kasih krn memahami situasi aku saat nie. terima kasih atas jasa baik korang semua.. pada kawan lama aku, semoga pshabatn yg pernah tputus ni akan mgeratkan lg pshbatan kite.. aku doakn smua antara kite akan bahagia...

10 comments:

aku la ros said...

waaahh dia mau banjer eskrem... haagen dazz aaaa.. ko jgn nak ubah2 eskrem lain.. hahahahah

SilverFerio said...

nak ikot ros lah... leh makan eskrim jua

KitKet said...

xmo sedih tau.. kami semua ada

Warnawanie said...

jgn sedih2 taw...
yupe..kami semua ada~!!

ingat, Tuhan akan menguji umatNya mengikut kemampuan...

Take care sue, mo eskrem jugak~!!

Hanamichi_Sakuragi said...

sue jgn la sedih2 tak besttt ah.....

zool irfan said...

sue.. zool pun nak eskrem gak..

sue cipot said...

hug semua kawan2...
terima kasih masih disisi sue saat2 sukar nie.. harap sue akn tabah mhadapi saat2 ni..

mau eskrem ek? jom sue nak banjer nie.. kite makan cicah dgn roti ..emmmmm pedapppppnyaaaaa

SilverFerio said...

kat mana sue? seberapa pantas aku pegi

Si Tukang Karut said...

hug* sue

sue cipot said...

huhuhu laju jer hang man ek?
ok kite buat akuan janji dlu leh x?
aku bnje hang makan eskrem hang banje aku nasi minyak hang ok x?
hehehhee amponn man

hug mommyyy erat2