Friday, July 11, 2008

...Sue Bunuh Org???...

Masa sue tgh tnggu bus ada sorng mamat ni duk sblh sue & tnya mcm2.. keja kt mana, umur bapa, dh kawen blom, nak p mana mcm2 lah. sue pon buat muke toya je malas nk layan harap2lah dia paham yg sue xnak layan. tp dia ckp jugak mapek2 mulalah sue btukar jd raksasa

"apa mslh jiwa ko ni? xpaham bahasa @ mmg xreti bahasa?" sue tengking dia
"ala garangnya cik adik nie, tp sya suke lah " mamat tu ckp smbil muke sngeh2 cm kerang busuk.

pastu sue geram sgt kat dia sue pon tikam perut dia dgn pen. sue tikam kuat2. darah mercik sana sini. dia pon mati. padan muka dia. smua org tgk. ambik kau lain kali kacau org lg. rasakan!!

Pastu naik bus sue pon terus duduk kat tempat ksong, pastu ada lak s'orng mak cik duk sblh sue. masa tu sue tgh balas sms. mak cik ni tnya byk pasal hp sue, smpai sue nk balas sms pon xsng. sue jeling mak cik tu dia buat xtau lak. eee geramnya. sue pon ketuk kepala mak cik tue dgn lesung batu mak cik tu (napa mak cik tu bwak lsung batu g pasar? peliknya) mak cik tu pon mati kat situ. kepala mak cik tu tbelah dua.. sue tekan loceng & campak mak cik tu keluar bus.

Pastu smpai kat satu rumah sue pon turun, sue terus masuk umah. sue nampak maznah duk atas katil. dia pakai baju pegantin warna biru + pink. cantik sgt.. sue peluk2 maznah. pastu dtg 4 org polis tangkap sue sbp sue bunuh org.. maznah nages raung2.. polis xkesian pon kat maznah

Polis gari sue nak bawak p balai. on the way tu polis singgah p pasar malam. driver polis tu kirim kat polis wanita tu pisang goreng rm2.00 dia mintak sos lebih. pastu polis laki yg gari sue bawak sue trun p pasar malam. baik tau polis tue. encemmm lak tue. tp mcm pernah nampak muka dia sapa ye.. entah la.

Pastu polis laki tu beli air capocino untuk sue, sedap.. dia beli laksa peneng 4 bungkus. dia ckp dia mkn sorang. sue senyum je patut la peyut dia muncit.. hahahhaa. pastu dia bawak sue naik van balik.

smpai balai, ketua balai suh lepas sue sbp dia ckp sue xsalah. sue just pertahankan diri. jd polis tu hantar balik sue kat umah maznah. masa tu maznah tgh makan bradap dgn somi dia. mcm2 ada kat meja pegantin tue. tapikan maznah xpelawa sue pon. sue marah sue & angkat meja tu. maznah jatuh guling2.. somi dia marah2 sue. sue dh la lapa, marah lak eeee geramnya.. sue pon capai keris kat pingang somi maznah pastu sue tikam somi maznah. padan muka dia. smua org kelam kabut lari. sue & polis laki tu pon makan.. sedapppp ada ayam percik, ada udang, ada sotong, enak bangatttt kata polis laki tue.

Tgh best2 makan tu tiber2 kak as dtg ketuk meja, mula2 slow jer pastu dia ketuk kuat. sue dh geram sbp kak as kacau sue makan. ingat nak tikam kak as tp kak as dh tampar2 pp sue..

"cik adik bagun ler cpt, xperiod kan? kang xsempat nk solat pulak.. dh kol 6.15 nie cpt lah bgunnnnnnnn"

eh sue mimpi rupanya.. hehehehee. pagi ni dtg keja baru perasan. patut la muka abg polis tu mcm pernah tgk. rupanya Abg zool lah. alamak mcm mana abg zool jd polis lak nie. tp kan sedap capocino tue. hahaha abg zool pasar malam kat mana tue????

7 comments:

Gee said...

sadistnya mimpi Sue... hahahahhahaha cam nak terguling jatuh dari krosi nih k.gee gelak.. lol!!! =))

sue cipot said...

hehehhee.. entah hapa2 mimpi mlm td.. karut marut jer..

NaD said...

mak aihh..mimpi 18SG. hahaha.

sue cipot said...

hahhahaha.. Nad entah cm mana sue leh mimpi gitu mlm td.. teruk sungguh kan?

aku la ros said...

knp muka aku tak ada sue?..

zool irfan said...

hahahahahahahah...
kah kah kah kah..

u mimpi kan i ke? i jadi polis ke?
hahahahahaha...

pasar malam tu kan port dikson. lot kedai pasar malam tu sebelah roti john kat atas pokok sebelah toilet.

Kakak Tiri said...

Hahahahahahaha.

Sign ke yang dekat bus-stop tu? Lahai, cemana nak kawin ni? Hero dah mati kena tikam.