Tuesday, July 8, 2008

..MaRah Sgt Ke ni?..

marah betul penulis memo ni
huhu mesti sakit jiwa ari2 kunci keta sama

ni ler keta tue.. cantik kan?
hurmm keta canggih cm ni pon duk kat umah Cik sue jugak ek?
pemilik keta ni ppuan ke lelaki ek?
nnti Cik sue tgk kan ek?
kalo ppuan Cik sue akan adjust untuk abg zool @ man
kalo laki hurmm Cik Ros & Cik fz nak x?
tp kalo pon2... cam ner lak?
sapa nak angkat kaki ye..
Cik Nad & Cik Warna Warnie dh xboleh tau...
lalalalalala

9 comments:

gambling game lottery said...

So that those who will accidentally visit your site will not waste there time with this stupid topics.

lottery draw said...

This is a nice blog. I like it!

aku la ros said...

aisehhh..cam ne keta aku ada kat situ tu.. mlm karang nakalihkan tmpat lain laaa... hehehehe

NaD said...

mak aihhh...notis..lawak lawakkk... tak sangka guard situ pandai melawak gak yer.. hahaha. well cik sue, ituler salah satu sebab kenapa kami pindah dari situ.. parking dia...adoi la.. sardin dalam tin pun takde camtuh.. kronik bangat!!

Warnawanie said...

kesian cik warnawanie tu...awal2 lagi dah sound tak boleh... huhuhuhu

Tok Ketua said...

xpun biar org2 kat situ clamp kan.. biar dia mengagau cari siapa yg kunci kan..

Si Tukang Karut said...

hahahahahah sape pulak org kat atas tu...sama jendul lah...keta lawa peel tak lawa

sue cipot said...

hahhaha ni stakt memo gini,
depa kalo tulis memo mcm mluahkan isi hati tau, ikut sedap jari, ikut sedap mulut jer..
lawak ar depa nie..
kdg2 memo ni buat seu dekah2

zool irfan said...

sue nak sue... tolong adjustkan untok zool..

zul nak trade in tayar kete dia ni..