Thursday, July 24, 2008

..Cittt Dey Tambi Potong i2 Punai lah..

I agree with u guys..this person should not condemn your girlfren coz she is kindda cute, relax and importantly love u very much.Come to think of it I think the person who did this to you must be from your blogger community. I think she really wants you and very hurt emotionally seeing how close your girlfren with you.

If I may guess; the person is SUE CIPOT because she is the most hatred of all..you can see from her wordings..Have fun and relax..

Ni anak org ke anak babi? Dah xder keja lain ke apa ni? Pagi2 Zu pm sue ckp ksian coz ada org fitnah sue.. oiii mak sue ngat kalo jd artis2 je kena fitnah. Jd warga blog pon kena jugak.. Hebat2.. Apa fakta myokong si tangan sial ni buat kenytaan yg sue ni jeles kat awek spazo lak ni?

Oittt cheq aku ni spazo pon aku xkenai ni kan pulak awek dia, lgpon apa aku dpt buat benda2 bodoh cm ni? apa punya Haramjadah nie? Cukup lah dua buah hati yg aku ada tu. Xlarat dh nak jaga tau x? Kepala Donga punya Biawak comodo!!!!!

Pada spazo, sue xtau apa motif anak babi tu ckp cm tue.. as a friend sue mmg marah lah org kutuk awek hang tu! dah nama pon kawan wlaupon xkenai hang tp kite duk dlm satu area what. xder sbp lah sue nk ckp cm tu kat awek hang.. aduhaiiiii Anak Haram mana yg terlepas ni.. Kang xpasai2 ari ni aku duk maki hamun org....

kalau stkat letak nama as anymous hang p potong lah punai hang tu p bg anjing makan! Ni kalo nak ckp meh show nama hang trang2 biaq aku tau sapa hang. Pasai apa hang duk nyorok bawah tetek mak hang? Meh lah show ur self.. Stakat baling batu pastu nyorok blkg tiang xyah ler woiiitttt.. Buat malu dek anak kucen jer. citttt puitthhhhhhh!!!!

p/s: seb baik lah ni ari sue p bekpes dgn abg spupu sue, jd hang nak ckp apa pon sue xmarah mbara pasai pg2 lg cheq dh senyum lebaq.. Lantak p hang lah Punai buruk punya org!!

23 comments:

aku la ros said...

sabar la sue...

sue cipot said...

sejak akhir2 ni napa ramai sgt pyemak pat sini

Kakak Tiri said...

Ros ni bagus la. Penyabar betul orangnya. Tapi Akak setuju lah tindakan Sue. Bila orang buat taik kat nama kita, takkan kita nak dok dendiam ye tak, Sue?! Kena belajar defend diri sendiri, kalau tak orang akan sentiasa ambil kesempatan terhadap kelemahan kaum wanita. Hidup Sue Cipot. Jum makan ketam masak cili padi kat umah Kak Gee. Nyamannnn.

Hanamichi_Sakuragi said...

kalau berani tunjuk la nama....kan sue..jgn main nyorok2 plak

Gee said...

Yang!! nak ikottt.. :D

ha ah Sue.. pertahankan diri sendiri Sue.. hampeh tul!! bila pulak Sue jd the most hatred of all?? kalau tak paham apa org ckp.. dok dendiam jgn masuk comunity org sepah2 virus iblis nak pecah belahkan org pulak.. huh!!! tak pasal2 k.gee naik hangen plak nih!!

sue cipot said...

Sarang Tebuan Jangan Dijolok..
Apa ngat Tebuan Betina xgarang ker? Kena sengat sakit jugak wlaupon xmati.

sis, org dh letak pedang pat leher apa tunggu lg xkan nk tnggu org tetak baru nk lawan? kuang2.. kalah menang belakang kira yg penting semngat lawan mesti ada.

Org xkaco kite lantak p lah tp when kaco kite sendri mau ingat lah..

Gee said...

oh lupa.. hugs Sue!!

sue cipot said...

hugs kak gee erat2.. emmmmm winduu

sis lela.. skrg cm fobia lak nk makan ketam takut kena pyakit bjangkit.. i gatal2 kalo makan ketan ni auuuuwwwww hahahah amponnn

zu-- tq bgtau pat aku td.. kalo x smpai sudah la aku xtau

NaD said...

Org yg suka memfitnah tu kat akhirat nanti dia makan daging dia sendiri.

Anggap je la depa ni orang2 yg SAKIT.

*hugs*

SilverFerio said...

dunia pancaroba mr loba loba

mai said...

me biasa baca blog sue..
harap2 sue x kata me ni penyemak..

apa pun harap sue brsabar kerna lagi kuat/ujian pd diri kite, akan mjadikan diri kita lebih tabah and sabar..

Kakak Tiri said...

"you ni gatal, tapi lawa"

ni bukan akak yang cakap okay...

Si Tukang Karut said...

Sue...mommi nak cakap...terus terang nih...Sue jangan menolong orang lagi...nanti Sue akan jadi mangsa...

Sue memang niat baik..selalu suka menolong teman...tapi apa yang sue dpt bahana...From today onwards...jangan lagi tulung...

Get them to settle their own fucking problem themselves...cos I CARE! hug* Sue

Kakak Tiri said...

Dah besar panjang Sue. Kalau tak mo orang tolong. SABAR. Dok dendiam, tak payah cerita kat orang.

Sabar konon. Stupid lah!

Nak biar orang manipulate diri?Then don't come crawling to you!!

KitKet said...

aih.. dah beberapa ketika mamaket xbalik kampung dah ada hantu balik? muskil betul.. nak kena baling dengan lada hitam ker? mamaket ada pepper jenama ajinomoto neh selalu buat makan dengan tolur

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kita semua ni pergi mana2, mesti jer ader hantu. Takleh ker duduk kat dalam kubur tu senyap2? Susah2 jer org galikan, kenanglah budi sikit...

cik tun teja said...

erkkk?? ada gak ke penunggu pat belok sepot nih ekk??

bil tulun bil...seriyau la plak!

SPAZZO said...

Sue..sorry.. i just read that comment and ur comment. I'm sooooooo sorry!
seriously i dont know who's that guy. Of coz i know its not you... i betul2 minta maaf ye Sue. Sape la yg menabur fitnah sana sini kat blog2 kita nie...huhuhuh..

May the force be with us!!

Adzra a.k.a DoOrDie said...

nih bisa bikin marathon ni...ala2 telenovela...panjang jela2...ape la kije mangkuk2 itu kan?

get a life laa...tp...come to think about it...makin layan kang, lagi dea galak. Almaklumlah...dapat publisiti..Boikot je sue oiii!

Tok Ketua said...

pantang kalo tok tinggalkan kg sekejap.. mesti byk hal berlaku kat kg...

Pink Marie said...

baru tau punca.
kes spazzo tu tak abes2 lagi ke? nak kena ni. isk.

HambaMaya said...

sue, baru aku takder 2 bulan macam-mcam lak jadi.. takper.. sabo je lah..

sue cipot said...

so sorry dh lama cuti. ni baru mai dtg keja..

uikssss byk nyer komen.. terima kasih to all tp cm ada yg lost ar

weiiiiiiiii bro hambamaya rindunyaaaaaaaaaaa hang p mana lama hilang?