Friday, July 11, 2008

..Sanggup ker?..

Kekasih High Maintainance Personality

Berjenama top to toe, makan di restaurant mewah, mahu kereta mewah dan sebagainya. Sanggupkah anda demi kekasih tercinta?

Sapa lebih high maintainance.. ppuan @ lelaki. pernah ada pengalaman? huhuhhu sanggup ker kawan2 ku?

Terus terang ckp sue xsanggup. i'm simple girl wit a simple life...


P/s: Nad, jom p Tupai2.. mgidam dh nie....

9 comments:

NaD said...

sape lebih high maintenance? takleh nak kata lelaki ke pompuan sue.. sebabnya pompuan sebok ngan kasut baju, mekap segala.. mahal murah produk yg menentukan high maintenance ke tak. yang lelaki ni plak sungguhpun tak pakai mekap, tak bli kasut baju tiap2 bulan tapi bila dah bli mengalahkan pompuan and nak yg branded saje. tu blom lg dikira bli sport rim kete, stereng kete, dan segala mcm maknika. Sama jeeee...

psstt..Tupai2? on saja... bila?? heee~

yaya|azura said...

cikyaya memang hi-maintenance... xcaya, tanya abam zool. naik lebam dia kene keje siang malam just to satisfy my needs... wahahahahah.
*tupai winkwink*

sue cipot said...

Nad--- tu lah kan pastu ckp kite suke beli make up mahal2 kalo cantik pon awek dia jugak kan? huhuhuhuhu

cik yaya-- xper2.. amalkan sllu. nanti kurus skit peyut abg zool tue huhuhu

aku la ros said...

bab mkn2 aku suka.. hehehe

jom tupai2...

lil^RED799 said...

IKOT!!!!!

zool irfan said...

demi kasih sayang abadi.. i bisa lakukan apa saja untuk 6 pack kan abdomen i..

Gee said...

k.gee memang hai-mentenen sekian terima kasih :D

SilverFerio said...

maintain sndiri saja... tak minta sapa2 pun

Kakak Tiri said...

I pun nak high lah macam ni.