Thursday, July 10, 2008

..Sue dikala Bosan ..

Hari ini sya amatlah bosan tahap dewa dewi. sya bjalan2 di blog pon xder org yg update blog uwaaaaaaaaaaaa sya nak baca apa mcm ni? kenapa korang sibuk & kenapa sya xsibuk? alahaiiiii
sya tensen sbp sya xder keja.. anda tensen sbp anda byk keja. ha itulah pbezaan anda & sya.

sepanjang minggu ni sya duk opis sorang2 jer, sbp bos sya bcuti smpai isnin. maka sya bosan sgt2. apa kata anda dtg lepak2 opis sya? boleh kite buat parti kat opis sya ini. hahaha jomlah mamaket, cik yaya, cik yana, cik ros, cik fz, momi, kak gee, cik wanie, cik nad meh ler smua jgn segan2..

Nasib baik lah esok dh hari jumaat, kalo tak teruk lah sya kbosanan tahap cipan. Dah le hujung mnggu ini sya bs'organ kat rumah. kawan sya ada event kat kelantan. uwaaaaaaaa sya duk sorng2. bosannya sya. apa sya nak buat? pagi sabtu & ahad boleh lah sya p joging tp lpas tu apa sya nak buat?

ok apa kata sya mgemas rumah? ok jugak kan? pastu sya masak2 kat rumah, then part paling best mstilah tgk shin channnnnn jam 7 ptg di ntv7.. hohoho yang ni acara wajib sya pada ari sabtu.. mlm tu pulak boleh la sya layan cangkerama eh silap cerekarama lah..

Ahad? apa sya nak buat? pagi tu sya joging kmudian sya rasa nak pergi tgk wyang citer SEPI tu lah. sya nak bawak tuala siap2, maka kalo sya mnagis pon xlah banjir dlm pangung tu kan? kan? hurmm kat mana sya nak tgk wyang ye? ksian sya.. hahaha ari2 pon sorang jugak.

P/s: abaikan je entry ni sue tgh bosan maka mgarutlah kejap. melayan bosan ni..

6 comments:

KitKet said...

aloloh.. ok lah.. nanti mak hupdate yo..

aku la ros said...

dah update pown..... tp rasanya smlm aku ada update blog.. takkan tak pasan.. huk huk huk

Gee said...

hahahha tau suma takut Sue ke buh sanan suma dah nak hapdet blog.. lol!!

zool irfan said...

kalau bosan kena wat memek muka kat depan cermin..

Kakak Tiri said...

OK lah. Nak abaikan entri ni.

Kakak Tiri said...

OK lah. Nak abaikan entri ni.