Wednesday, July 30, 2008

...Masam Manis Kehidupan..

Sori lah kawan2 lama diam sbrnya sue cuti dr jumaat tu ari smpai selesa so ni ari baru naik keja. Then 1st thing buat ari ni ialah bukak blog.. hehehehe tu je lah keja budak sue nie.. haip2..

Ari ni happy sgt2 sbp baca blog kak zee ttg bro hambamaya tue.... yeyeyeyyee.. bro ngat dh hilang ditelan mesin masa. Jgn le buat gitu lg bro. Sasau kami ni pat sini mcari bro yg xtau p mana. Aduhaiii seb baik sis zee teror cm charlies angle huhuhuhu.

Pastu ada lah 1,2 kekusutan dh terlerai, so ni ari sue belajar lg benda baru. Nak tolong org biar berpada, nak ikhlas pon biar btempat. Jgn smpai akhirnya dri sndri yg merana. Tq untuk yg sudi nasihat sue. Pada kawan2 kalo sue buat silap pleaseeeee tegur je, sue xnak buat silap selamanya.. ok stop about this.

Balik kg sronok lah jugak, sbp kawan baik tunang, jumpa kwan2, makan buah2an, so happy lah. walaupon ada jugak kjdian yg mguris hati shingga mgundang airmata. Mula2 sue marah.. mmg marah sgt but biler fikir2 balik. Semua tu xkan jdi kalo xder sebab. Mmg sukar untuk 2 hati gembira dlm 1 masa. Lumrah salah s'org akan tluka. ok stop about ni.

Now, life must go on.. beri sue masa untuk memujuk hati sndri.. Sue xmarah sapa2 jauh sekali berdendam. Sue pon xleh paksa org syg sue @ suke sue. cm tu jugak org lain. Xder sapa buleh paksa sue syg org @ suke org. just let it be.. Terima kasih pada semua yg buat baik pd sue. sue hargai.. terima kasih sgt2.. Yg buat kurang baik pon terima kasih jugak sbp kasi rencah dlm hidup sue...

Apapon selamat berpuasa pada sesapa yg puasa. Pada abg Nuar tq ngatkan smlm suh pose ari ni, sbrnya lupa smlm tu. Sesapa yg pose tu jom bukak pose sesama dgn sue ni ari hehehehhehe

SEPI ITU INDAH.. selamanya akan tetap begitu..

5 comments:

Hanamichi_Sakuragi said...

nasib baik ko ada mention pasal puasa....aku tak ganti lg puasa aku yg 8 hari huhuhu.....

sue cipot said...

huhuhuhuu..
zue, aku tnggu khabar baik ni tau?
kot2 ler ada nk dpt ank buah baru hehhehee....

SilverFerio said...

redha dgn apa yg berlaku... cobaan semata. bagi aku... bila apa2 jadi pd diri sendiri, aku selalu fikir... ada org yg lebih teruk dugaan idup dia... tapi aku masih kesian ngan kwn aku sorg nih... masalah dia lom satel2 lg...

aku la ros said...

masing2 ada takdir mereka sendiri.. wahwahwahwah... aku ni mcm la reti sgt.. apapun.. aku tetap kecewa!!!!.. hahahahaha

sue cipot said...

Man-- la lom settle ke problem member ko tue? ksian dia. ko try lah man mana yg mampu.. aku doakn yg terbaik untuk kwan hang tue. bgtau dia bykkan bsabar, Allah xkan uji dia lbh dr kmampuan dia.. Insya allah pasti ada hikmahnya tu..

Ros-- sedih, gembira, kecewa & bahagia tu mmg asam garam dln khidupan kite ni.