Tuesday, July 15, 2008

...#$@#$&*%$#@&*...

Hari ni sue angin satu badan.. sakit hati, bengang, marah, smua ada. bodoh betul lah diaorg ni. buat keja mcm C**ai jek. mentang la aku xder kat sana suke2 hati khinzir dia je!! mmg haramJ***h la diaorg nie!!!

Korang bygkan sue ada buat claim pd bulan 02 smpai skrg claim tu lom settle lg. asal sue coll je ckp dlm proses je. satu ari sue antar email pat Bos dia baru kelam kabut cari. Korang tau x sbrnya claim sue duk mana? HILANG!!!! xtau anak khinzir mana yg hilangkan. boleh ker mcm tue?

kan bagus kalo ckp dr awal claim tu mmg hilang. Diaorg tu pk aku ni kaya raya ke apa kat sini? kalo stkat rm20 aku xbising! ni Rm750 byk bg aku. kalo pon diaorg rasa skit tp itu duet aku so aku nk duet aku... mintak duet sndri pon mcm aku mintak duet ank tiri mak dia lak!! mmg khinzir lah!!

Pastu aku hantar quotation pon dh dkat sbln lom settle lg. asal aku coll je ckp bos xsain la, ceo cuti lah, coo koma la, khinzir beranak lah.. Pu****k lah korang!! ckp terus trang kan sng aku xder marah mmg s**L lah diaorg ni..

Paling best hari ni si mak khinzir yg uruskan claim aku dh benti. jumaat lpas dia last.. mmg C****a lah dia tue. dh tu budak yg ganti dia xtau mana dia letak claim aku tu. suh lak aku submit lain.. kepala bana korang!!! mmg sakit hati lah aku ari nie..

Marah sgt ari ni xleh nak bcakap rasa. mmg sakit hati aku ni. tup2 td encik azmi col aku terus je nages.. uwaaaaaaaaaaaa aku geram + sakit hati...

then korang tau encik azmi ckp apa? hahaha jap nk gelak dulu.. ampes je dia tu

"la xkan abg xcoll ari ni smpai nages2 mcm ni yang? ok2 abg mintak sorry ok? i'm bz now, many work to do. i have 2 work hard 4 u my dear.. hope u will understand me. i need ur support syg'"

Terus sue xjd nages but dh gelak dekah2.. dia ngat sue nages sbp sejak akhir2 ni dia sibuk giler smpai boleh bilang dgn jari je dia cntack sue. alahaiiii sue paham la. sue nages sbp marah kat Hq lah.. my dear...my dear... big hug 4 u..

7 comments:

NaD said...

alololo...jgn la nanes.. kang nanes2 pastu encik azmie pun nanes sama. pastu kalo dah dua2 nanes cemana?? ha.. lu pikir la sendiri. Lariiiiiikkkkk!

Si Tukang Karut said...

hehehhe ciannya dia...hug* hug*

KitKet said...

ni dah ok ker belum ni?
sound direct ajer kat budak account tu

SilverFerio said...

huhuhu duduk su duduk su...

-me- said...

rileks sue..rileks.. baring sue baring..

sue cipot said...

tq kawan2... stay marah lg nie.. tp dh cool skit bbding smlm.. ni ari nk coll lg byk bnda nk kena settle dgn budak baru ni

aku la ros said...

rileks beb... senyummmmm....