Friday, July 18, 2008

.. Ting Tong.. Ting Tong Terajang kang..

Puasa pon belum dh sibuk2. Bukan setakat puasa, merdeka pon belum dh dtg bduyun2. eee bosan tau x? dh ler kat opis ni sue sorng jer. semak tau dtg silih bganti. myampah betol.

Kejap ting tong
" errr slamt pg mintak maaf tumpang tnya ni bukan alamat ofice ni ker? "
"silap ofice ni, b4 u naik lif u tgk board dulu sana ada tulis alamat mana ofice punya"

Ting Tong lg
"err miss kite ada jual kad cilamat ari laya sya mau tau ar itu sapa person in charge ini kad cilamat ari laya?"
"xper lah miss compny i cetak kad cilamat ari laya sndri"

Ting Tong
"slamt pg.. cik kami ada jual kek pandan. ini harga promosi hari je kite kasi 3 kotak ni rm10.00. sedap ni cik. "
"sorry sya xmakan kek"
"ala belilah kasi kawan2 ke, ank buah ke, sedara mara ke"
"xper lah ayah sya ada kilang kek, akak sya pun ada kedai secret recipe (ayat mnipu ni)

Ting tong
"slmt pg, wah opis besar2 ni sorng je ek miss.. bestlah ye. xboring ker miss duk sorng2?
"tolong jgn myimpng. just stright to the point"
"errr sya nak jual kipas ni, ha kipas ni siap boleh tulis nama lg.. ha tgk lah. tulis i love u boleh, tulis miss u mcm2lah"
"terima kasih sya xbminat. sya rasa awk p jual kat skolah tadika jelah"

Ting tong
"slmat pg miss.. i dr syarikt insurance. boleh i tau u pakai insurance apa yer?"
"i dh ada insurance.. sejak lahir dh masuk prudential"

Aik.. Ting Tong.. Ting Tong.. boleh giler sue mcm ni. Serabut lah. Sue ni mcm xder keja lain. setiap hari ni lah keja sue. Bosan tau. Nak tutup pintu office ni xleh pulak. ish sue ingat kan nk beli yg ada tulis "JURUJUAL DILARANG MASUK" ok x? tensen tau. Dh le sue sorng2. Naik meluat nak layan.

Nak lebih berkesan sue nak tempah satu lg letak kat bawah lrgan jurujual tu. sue nak tempah tulisan mcm ni "AWAS SERIGALA JADIAN DI DALAM" hahaha agak2 bkesan x?

1 comment:

Kakak Tiri said...

Memang boleh ting tong kalau berpuluh kali sekejap depa dok mai ting tong.