Tuesday, July 15, 2008

..Kura2 Baru..

Happy sgt dpt kura2 baru.. yeyeyeyeye
Bukan 1 tapi 2 lg huhuhu
Tp tu lah smua jantan
abisla lpas ni jd gay lah kura2 ni.
apa leh buat..
Tgk tu mmg dia tu nakal lah.
Dia tu besar nak jugak duk ats jambatan tue
pastu pijak2 yg kecik tue. nakal betol
kang marah majuk lak..
pokok kelapa & jambatan tu ari2 tumbang
dh malas nk betulkan lg
lantak je.. huhuhu
sue nak cari bekas yg besar skit untuk diaorg ni
ksian duk umah kos rendah ni.
nak cari umah apartment lak.
baru selesa nk kuak lentang kan? kan? kan?
Kura2 ni kawan baik sue yg hadiahkn. cantik kan? geram tgk. mcm nak geget2 je dia. geram!!!
Tau x dulu kan naim bukn suke sgt dgn kura2 ni. Dia geli sgt2. Tp sbp sue suke maka naim pon tpaksa buat2 suke.
Pernah sekali sue nk balik kg then sue kasi dia jaga kura2 ni, korang tau Naim buat apa? Naim nak tukar air dia kuarkan kura2 ni pakai SENDUK!!! Kuang asam punya Naim... Dh tu dia xkasi pon mknan yg sue bekalkan tu. Dia kasi nasi GORENG KG!!! geram sgt kat Naim masa tu..
Tp depan sue dia pura2 syg kat kura2 ni. siap belai2. ceshhhh pelakon opera betol.. Last2 kantoi kawan dia ckp tu ari Naim mrungut kat umah. Naim ckp kat kura2 sue tu cam ni:

"napalah menatang hodoh ni jgk yg dia minat? sllu ppuan minat kucen. Tuan ko ni patotnya minat kucen parsi bkn menatang hodoh mcm korang ni.."
Kuang asam x? nak je sue bunuh naim kat tempat kejadian tau x.. eeeee geram betol.. Tp skrg dia dh suke kot kat menatang hodoh ni sbp dia belikan sue 2 ekor lg bila dia tau yg sekor lg dh mati.. Terima Kasih Im.. sayang ko bangatttttt

6 comments:

Muhammad Nazeef said...

hye~..
tgh2 surf stumble upon ue blog~..
nice kura2 btw..^^...

duduk kat maner eh?

http://copypastedelete.blogspot.com/

(do visit ya~)

Si Tukang Karut said...

uwahahahahha rebut2 kura kura dok kat jambatan...mommi baru buat citer si molek pasal mystery jambatan...tapi lom kasi kat blog lagi...hahahahha sgt sinonim dengan citer mommi itu...LOL

Pink Marie said...

katil merah tu. seksi!

aku la ros said...

nak komen tak reti aaa.. aku tak minat sgt bela membela ni.. hehehehe.. tpi kalau dibela aku suka hahahahah

sue cipot said...

hai nazeef.. tq sbp visit blog sya.. sya duk kl.

momi-- jambatan tamparuli lalala

pink marie-- bukan katil lah cik kak, itu jambatan lah hikhikhik

Ros-- aku pon suke jugak kalo org bela aku.. hahaha indah wooo

Kakak Tiri said...

Ahahaha... comel je kure-kure...